Morrissey kutsuu Brexit-äänestyksen tulosta ”upeaksi” ja katsoo ansaitsevansa Rock and Roll Hall of Fame -paikan ennen PJ Harveyta

23.10.2016 21:56

Morrissey on jälleen vauhdissa. Tällä kertaa mies esitti FasterLouderille näkemyksiään brittien kesäisestä EU-äänestyksestä ja Rock and Roll Hall of Famesta.Miehen mielipide varsinkin ensin mainitusta on varsin yksiselitteinen ja samalla brittimedian suuret pelurit saavat herralta asiasta raportoinnin osalta melkoista huutia:

– Mitä Brexitiin tulee, äänestyksen tulos oli upea, mutta BBC ja Sky News eivät hyväksy sitä, sillä he vastustavat ihmisiä jotka eivät ole heidän hypnotisoitavissaan. Nämä uutismediat ovat kuin Fox ja CNN siinä, että ne luottavat ihmisten tyhmyyteen omien maailmankuviensa levittämiseksi. Seuraa niitä omalla vastuullasi!

Miehen omasta musiikillisesta perinnöstä puhuttaessa puhe kääntyy nopeasti Rock and Roll Hall of Fameen ja siihen, ettei miehen nimi ole juuri ehdokaslistoilla komeillut. Morrissey löytää tähän syyn The Smiths -yhteydestään ja hakee vertailukohdaksi toisen pitkän linjan brittiartistin, PJ Harveyn.

– Olen analysoinut tätä asiaa jo vuosien ajan ja olen siinä uskossa, että The Smiths asetetaan ehdolle, esimerkiksi Rock and Roll Hall of Fameen ajatuksella, että The Smiths kattaa myös Morrisseyn. Sitä se ei kuitenkaan tee. Samaan aikaan PJ Harvey on ehdolla Hall of Fameen, vaikka ei voida millään väittää, että hän olisi Yhdysvalloissa Morrisseyta merkittävämpi nimi. Minun tarvitsee tuskin mainitakaan, etten ole ollut vielä koskaan ehdolla.

The Smiths on ollut ehdolla Rock and Roll Hall of Fameen menneinä vuosina, mutta aiemmin tällä viikolla julkaistulta vuoden 2017 ehdokaslistalta orkesterin nimeä ei kuitenkaan tällä kertaa löydy.

Lisää luettavaa