”Kukaan meistä ei ole nähnyt häntä sen jälkeen” – Jon Bon Jovin mukaan Richie Sambora ei lähtenyt Bon Jovista hyvissä merkeissä

Jon Bon Jovi paljasti antamassaan haastattelussa Bon Jovin pitkäaikaisen kitaristin Richie Samboran lähteneen bändistä varoittamatta. Samboran lähtö tuli koko yhtyeelle täytenä yllätyksenä juuri ennen bändin kymmenen kuukauden mittaista maailmankiertuetta.

– Kaikki oli hienosti ja olimme juuri palaamassa tauolta – mutta hän ei vain saapunut takaisin töihin. Se oli shokki, Jon Bon Jovi kertoi Mirror-lehdelle antamassaan haastattelussa.

Bon Jovin ja Samboran välillä ei laulajan mukaan ole mitään vihamielisyyttä, mutta kitaristi on ottanut paljon etäisyyttä entisiin bändikavereihinsa. Ainoa yhteydenpito miesten välillä on tapahtunut Bon Jovin mukaan sosiaalisen median kautta.

– Välillämme ei ollut mitään riitaa tai erimielisyyksiä. Kyse ei tosissaan ollut myöskään rahasta. Kukaan meistä ei ole kuitenkaan nähnyt häntä sen jälkeen, Bon Jovi toteaa.

Sambora soitti Bon Jovissa lähes 30 vuoden ajan vuoteen 2013 saakka. Bon Jovi korvasi Richie Samboran paikan kitaristi Phil X:llä, joka sittemmin on nostettu bändin viralliseksi jäseneksi. Jon Bon Jovi paljasti samassa haastattelussa Samboran lähdön aiheuttaneen myös mittavan riidan bändin ja tämän levy-yhtiön kanssa sekä vieneen laulajan henkisesti hyvin hankalaan tilaan.