The Rolling Stones tarjoili paitsi harvinaisuuksia, myös todellisen yllätysvedon eilisiltaisella historiallisella festarikeikallaan

Tänä viikonloppuna kuusi musiikkimaailman legendaarisimpaan kastiin kuuluvaa artistia ja yhtyettä esiintyy Kalifornian Indiossa järjestettävässä kaikkien aikojen ensimmäisessä Desert Trip Festivalissa. Eilen vuorossa olivat Bob Dylan ja The Rolling Stones, joista jälkimmäinen läväytti pöytään muutamankin yllätysvalinnan mitä tuli keikan settilistaan.

Tattoo You -albumin Little T&A sai nimittäin ensimmäisen live-esitysvuoronsa vuosikymmeneen ja tulevalta Blue and Lonesome -albumiltakin kuultiin Eddie Taylor -cover Ride’ Em on Down. Kuitenkin kenties kaikkein päräyttävimpänä vetona Rollarit ottivat käsittelyynsä The Beatles -klassikko Come Togetherin, jota yhtye ei ole livenä vielä koskaan aiemmin esittänytkään.

Festivaalien lauantain ohjelmistossa ovat vuorossa Paul McCartney ja Neil Young ja sunnuntaina pippalot paketoidaan The Whon ja Roger Watersin toimesta. Aikamoista.

Alla videomateriaalia Rollareiden setistä.