Artisti: Ari Koivunen

Musta aurinko nousee: Juice Leskisen synkkä klassikko on tulkittu uudelleen varsin yllättävinä versioina

Kymmenen vuotta sitten menehtynyt Juice Leskinen äänitti klassikkokappaleen jos toisenkin. Yksi laulu miehen tuotannosta on kuitenkin saanut erityisen paljon vastakaikua raskaan rockin yhtyeiden parissa: vuonna 1985 ensin singlenä ja myöhemmin Juice Leskinen Grand Slamin Pyromaani palaa rikospaikalle -albumilla julkaistu Musta aurinko nousee on inspiroinut useita kotimaisia bändejä.

Amoral soittaa erikoiskeikan – Kuuntele uusi biisi!

Amoral julkaisee Fallen Leaves & Dead Sparrows -albuminsa 14.2. ja juhlistaa tapahtumaa erikoiskeikalla kaksi viikkoa myöhemmin.28.2. Helsingin Virgin Oil Co -klubilla soi erikoispitkä ja -laatuinen Amoral-keikka, jolla kuullaan ensin uutuuslevy alusta loppuun ja sen päälle toinen setillinen vanhempaa materiaalia vuosikymmenen kestäneeltä uralta.- Aika pian albumin valmistuttua innostuimme ajatuksesta soittaa se myös livenä kokonaisuudessan ja järjestyksessä, ainakin kerran. Melkoinen haastehan se on, kuukausien keikkatauon jälkeen aloittaa konsertti tunnin setillä…

Ari Koivusen Burzum-paita aiheutti hämmennystä

Amorphisin kanssa Euroopan-kiertueella olevan Amoralin solisti Ari Koivunen erehtyi käyttämään Hannoverin-keikalla Burzumin paitaa. Norjalaisen blackmetal-muusikko Varg Vikernesin yhtyeellä on kuitenkin Saksassa vahva "natsibändin maine" eikä Burzumin paitoja kantavia ihmisiä katsota kovinkaan suopein ilmein.