Ari Koivusen albumista uusi versio, levy ulos myös Japanissa

9.10.2007 10:57

Idols-voittaja Ari Koivusen Fuel For The Fire -debyyttialbumi julkaistaan Japanissa 24.10. Nousevan auringon maan levykaupat saavat myytäväkseen pitkäsoiton erikoisversion, jossa on mukana myös live-dvd sekä kaksi levyraitaa (Hear My Call ja Angels Are Calling) akustisina versioina.

Idols-voittaja Ari Koivusen Fuel For The Fire -debyyttialbumi julkaistaan Japanissa 24.10. Nousevan auringon maan levykaupat saavat myytäväkseen pitkäsoiton erikoisversion, jossa on mukana myös live-dvd sekä kaksi levyraitaa (Hear My Call ja Angels Are Calling) akustisina versioina. Dvd puolestaan sisältää keikkamateriaalia Ari Koivusen keikoilta Helsingin Nosturista ja Tavastialta. Mukana on myös haastattelupätkiä.

– Levyn julkaiseminen Japanissa on aivan mahtavaa. Jotkut kaveribändit ovat käyneet siellä ja olen kuullut japanilaisesta meiningistä pelkkiä kehuja. Olisikin ehdoton unelmien täyttymys päästä maahan soittamaan jonakin päivänä, Koivunen sanoo.

Fuel For The Fire on saavuttanut Suomessa merkittävän rajapyykin, sillä albumin myynti on nyt ylittänyt tuplaplatinan rajan (60000 kappaletta). Artisti katsoo kuitenkin jo eteenpäin.

– Fuel For The Fire on vaihteleva albumi ja linja jatkuu samanlaisena tulevaisuudessakin. Vahvana ideana on kuitenkin se, että tekisimme seuraavan levyn biisit oman yhtyeen kanssa. Toki mukaan saattaa tulla joidenkin ulkopuolisten säveltämää materiaalia, mutta toivottavasti pääosa musiikista syntyy omassa piirissä, Koivunen sanoo.

– Toista albumia ei tosin kannata odottaa kovin pian, sillä meille on sovittu keikkoja pitkälle tulevaisuuteen, eikä levyä pysty oikein työstämään kiertueen aikana. Ja tammikuussa olisi tarkoitus pitää vähän pidempi loma – erittäin pitkästä aikaa.

www.arikoivunen.fi

Lisää luettavaa