Artisti: Einstürzende Neubauten

Hieno vaihtoehtoilta tulossa, lavalla mm. Jarboe ja Einstürzende Neubauten -kitaristi

Maineikkaan Swansin riveissä uransa aloittanut vaihtoehtomuusikko Jarboe ja losangelesilaissellisti, muun muassa Shellacin ja Portisheadin kanssa työskennellyt Helen Money konsertoivat Tampereen Klubilla torstaina 26. helmikuuta.Klubilla nähdään myös toinen erittäin mielenkiintoinen kokoonpano, sillä underground-legenda Einstürzende Neubautenin kitaristina vuodesta 1980 toiminut Alexander Hacke nousee lavalle vaimonsa Danielle de Picciotton kanssa. Kyseessä on kokoonpanojen ainoa Suomen-konsertti. Varatkaahan liput ajoissa.

Flow’n kova avaus: Nick Cave, Blixa Bargeld ja The Knife

Nick Cave & The Bad Seeds on kiinnitetty 7.-11.8. Helsingin Suvilahdessa järjestettävälle Flow-festivaalille. Helmikuun puolivälissä uuden Push The Sky Away -albumin julkaisevan Nick Caven lisäksi festivaaleille on kiinnitetty myös entinen Bad Seeds -jäsen ja Einstürzende Neubautenista tuttu, tällä kertaa soolona esiintyvä saksalainen Blixa Bargeld.Flow’n perinteisessä keskiviikon avajaiskonsertissa esiintyy ruotsalainen, 2000-luvun tärkeimpiin elektrobändeihin lukeutuva The Knife. Duon uusi albumi on luvassa keväämmällä.Muita ensimmäisen julkistuksen…

Lost In Musicin ohjelma valmiina

Tamperelaisissa keikkapaikoissa 20.-23.10. järjestettävän Lost In Music -festivaalin ohjelma on valmistunut. Festivaalin viimeiset kiinnitykset ovat Jimi Constantine, Jukka Takalo, Karoshi Lovers, Lotta, The Capital Beat, The Monster Scarf, The Orphan ja Tyyne Raunio.