Saksalainen avantgarde-industrial-legenda tulee soittamaan ”suurimmat hittinsä” – Einstürzende Neubauten keikalle Helsinkiin!

Marraskuiseen Helsinkiin on luvassa ihanaa meteliä.
19.3.2018 10:00

Kuulemme jo kuolan tipahtelevan lattialle musiikkifriikkien suupielistä ympäri Suomen. Meillä on nimittäin suuri ilo uutisoida, että Einstürzende Neubauten konsertoi Helsingin Musiikkitalossa 24.11.

Vuonna 1980 Berliinissä perustettu, Nick Cave And The Bad Seedsistäkin tutun Blixa Bargeldin johtama yhtye soittaa hyvin kokeellista ja usein todella painostavaa industrial rockia, jota taiotaan ilmoille normisoitinten lisäksi muun muassa työkaluilla ja itsetehdyillä instrumenteilla. Yhtyeen tinkimätön tyyli on vaikuttanut vaikkapa Rammsteinin tai Nine Inch Nailsin estetiikkaan.

Viimeksi vuonna 2010 Suomessa vieraillut Einstürzende Neubauten kiertää nyt konserttilavoja vuonna 2016 ilmestyneen Greatest Hits -kokoelman (nimessä vahvaa sarkasmia) hengessä.

Helsingin-konsertti on todella harvinaista herkkua, sillä yhtye soittaa tänä vuonna vain neljä konserttia. Kiertuekokoonpano on alkuperäisessä muodossaan Blixa Bargeld, Alexander Hacke, N. U. Unruh, Rudolf Moser ja Jochen Arbeit.

Einstürzende Neubauten
La 24.11.2018
Musiikkitalo, Helsinki
Liput tulevat myyntiin 21.3. Ticketmasterissa.

 

EDIT: Korjattu lipunmyynnin aloituspäivä

Lisää luettavaa