Artisti: Halford

Judas Priest -nokkamiehen koko soolotuotanto pakataan komeaan 14 levyä sisältävään boksiin

Kun Rob Halford vuonna 1992 lähti omille teilleen brittiläisestä heavy metal -jätti Judas Priestistä, ei hän todellakaan pyöritellyt peukaloitaan toimettomana vaan heittäytyi soolouralle sekä kahden bändin/projektin keulahahmoksi. Halford on jatkanut soololevyjen julkaisua myös Priestin riveihin vuonna 2003 paluunsa jälkeenkin.

On vain yksi metallijumala – niin sanoo jumala itsekin

Judas Priest -solisti Rob Halfordin ”lempinimi” on tunnetusti paljon puhuva ”Metal God”.- Fanit antoivat minulle tämän nimen British Steel -albumin (1980) jälkeen ja rekisteröin sen virallisesti itselleni vuonna 2009. Pidän Metal God -kutsumanimestä todella paljon, enkä halua kenekään muun käyttävän sitä, brittilaulaja sanoo tuoreessa haastattelussa.Raamatun kymmenessä käskyssähän sanotaan ”Älä lausu turhaan herran, sinun Jumalasi, nimeä, sillä herra ei jätä rankaisematta sitä, joka lausuu turhaan hänen nimensä”, mutta…

Simpsonit saa vieraakseen metallijumalan

Jumala on toki puhunut Simpsonit-sarjan hahmoille aikaisemminkin, mutta nyt ääneen pääsee itse metallijumala!Judas Priestin Rob ”Metal God” Halford nimittäin vierailee Simpsoneissa ensi vuoden aikana. Jakson nimi on ilmeisesti Steal This Episode ja sen edetessä Homer opettelee Bartille muun muassa sen, miten netistä pystyy lataamaan elokuvia ilman lupaa. FBI onkin kohta selvittämässä kuvioita ja tässä kohdassa kuviin astuu Rob Halford ja tietenkin klassinen ilmakitarabiisi Breaking The Law: