Judas Priest -laulaja Rob Halford käänsi kelkkansa muistelmiensa suhteen – ”Kyllä se täytyy tehdä”

Judas Priest -legenda totesi vielä muutama vuosi sitten, ettei tule koskaan kirjoittamaan elämäkertaansa.
26.9.2018 10:48

Kun heavy metal -legenda Judas Priestin laulaja Rob Halfordilta kysyttiin muutama vuosi takaperin, onko tämä harkinnut koskaan elämäkerran kirjoittamista, oli vastaus kielteinen. Halford totesi olevansa tarkka yksityisyydestään eikä halua kertoa sen koommin itsestään kuin bändin kulissien takaisista asioista sen syvemmin. Fanien iloksi Metallijumala on kuitenkin tullut toisiin ajatuksiin ja muistelmien kirjoittaminen on alkanut kiehtoa ainakin ajatuksen tasolla.

”Mietin sitä juuri viime yönä ja kerron sinulle tässä ja nyt, että aion kirjoittaa kirjan”, Halford totesi Full Metal Jackien tuoreessa haastattelussa.

”Minulle on tapahtunut niin monia kauniita asioita elämäni aikana. Olen elänyt todella, todella rikasta elämää ja elän itse asiassa edelleen. En voisi olla siitä tämän kiitollisempi, mitä nyt olen.”

”Kyllä se täytyy tehdä, koska on paljon jäljitelmiä ja muiden kirjoittamia tulkintoja ja näkemyksiä asioista, mikä on ihan okei, mutta mielestäni on tärkeää, että asioista kuullaan suoraan lähteestä. Kaikki parhaimmat teokset, kuten [Mötley Crüen] The Dirt, [Led] Zeppelin-kirja tai Lemmyn kirja, tulevat suoraan tapahtumien ytimestä.”

Jäämme siis mielenkiinnolla odottamaan, milloin Halford ryhtyy tuumasta toimeen ja mustaa valkoiselle. Sitä odotellessa Judas Priestiä voi käydä katsomassa vaikkapa Helsingin Hartwall Arenalla helmikuussa, kun metallilegendat lämmittelevät lauteet Ozzy Osbournelle.

Lisää luettavaa