Artisti: Jake Bugg

Hyvällä asialla – God Only Knows supertähtien käsittelyssä

Pharrell Williams, Elton John, Dave Grohl ja liuta muita supertähtiä on mukana BBC:n uutta musiikkistrategiaa promotoivalla hyväntekeväisyyssinglellä. Muistatko vielä aiemmat hyväntekeväisyyssinglehitit vuosien takaa?

Joko-tai -haastattelussa Jake Bugg: ”En halua valita, ei minun tarvitse!”

Jake Bugg on saavuttanut kahdella vuosikymmenten taakse kurkottavalla folk-albumilla kotimaassaan Britanniassa jo erittäin kunnioitettavaa menestystä. On tullut platinaa ja palkintoja. Nyt nuoresta miehestä yritetään tehdä tähteä myös muualla maailmassa.Siksipä Jake soitteli jutun toivossa tänne Soundinkin toimistoon. Mikäpä siinä. Päätimme tehdä 19-vuotiaalle Jakelle sarjan joko-tai -kysymyksiä.Olisihan se voinut paremminkin mennä. En halua valita, ei minun tarvitse.Moikka Jake! Sopiiko, että kyselen sinulta sarjan nopeita kysymyksiä? Valitset aina jomman kumman…

Mercury Prize -ehdokkaat ovat selvillä

Arvostetusta brittiläisestä Mercury-palkinnosta kilpailevat pitkäsoitot on nimetty. Voittaja saa kunnian lisäksi 20000 puntaa.Pysti jaetaan 30. lokakuuta ja tänä vuonna arvonimestä kilpailevat seuraavat levyt:Arctic Monkeys: AM David Bowie: The Next Day Disclosure: Settle Foals: Holy Fire James Blake: Overgrown Jake Bugg: Jake Bugg Jon Hopkins: Immunity Laura Marling: Once I Was An Eagle Laura Mvula: Sing To The Moon Rudimental: Home Savages: Silence Yourself Villagers: {Awayland}BBC:n sivulla on tarjoaa kattava ehdokkaiden esittely.