Artisti: Luna Kills

Ensinäyttö: ”Omista sanomisista ei oteta missään tapauksessa vastuuta” – Luna Kills teki biisin kaoottisista nettikeskusteluista

Luna Kills esittelee nyt yleisölle Here for the Drama -kappaleeseen tehdyn musiikkivideon Soundin verkkosivujen välityksellä. Itse single on julkaistu jo tovi sitten, ja yhtyeen suureksi iloksi se nostettiin ilmestyessään muun muassa YleX:n tehobiisiksi. Kappaleen sanoitukset saivat innoitusta kaikenmoisista sosiaalisen median pöhinöistä, ja videon visuaaliseen puoleen etsittiin bändin mukaan inspiraatiota vuosituhannen vaihteen industrial-trendeistä.

Luna Kills ottaa pesismailan käyttöön – ensinäytössä vaikeita tuntemuksia luotaava Liar, Liar -video

Luna Kills on ainakin pohtinut uuden musiikkivideonsa idean tarkkaan. ”Videolla käsitellään tietynlaista denialismia itsensä kanssa: koet itsesi satutetuksi ja omaksi syyksi, kun huomaat, että sinua on manipuloitu. Haluat kieltää, että niin on koskaan tapahtunut, mutta samalla asiaa on käsiteltävä, koska nyt tiedostat sen”, yhtye kuvailee tuotostaan sähköpostissa. Vaikeiden aiheiden äärellä siis ollaan, mutta onneksi on pesäpallomaila sentään tukena.