Ensinäyttö: ”Omista sanomisista ei oteta missään tapauksessa vastuuta” – Luna Kills teki biisin kaoottisista nettikeskusteluista

13.4.2022 11:41

Luna Kills esittelee nyt yleisölle Here for the Drama -kappaleeseen tehdyn musiikkivideon Soundin verkkosivujen välityksellä. Itse single on julkaistu jo tovi sitten, ja yhtyeen suureksi iloksi se nostettiin ilmestyessään muun muassa YleX:n tehobiisiksi. Kappaleen sanoitukset saivat innoitusta kaikenmoisista sosiaalisen median pöhinöistä, ja videon visuaaliseen puoleen etsittiin bändin mukaan inspiraatiota vuosituhannen vaihteen industrial-trendeistä.

”Kappaleen lyriikoissa käsitellään nimenomaan kommenttipalstojen sisältöä ja sitä, kuinka ihmiset eivät selkeästikään ymmärrä, että netti on yhtä oikea todellisuus kuin, no, todellisuus”, laulaja Lotta Ruutiainen sanoo. ”Omista tekemisistä ja sanomisista ei oteta missään tapauksessa vastuuta. Se, mitä itselle ei ole tapahtunut, ei varmasti ole tapahtunut muillekaan.”

Video ei Ruutiaisen mukaan syntynyt aivan käden käänteessä, mutta stressivapaa lähestymistapa auttoi asioiden edistymistä.

”Videon tekoprosessi toteutettiin aika savolaisesti: ei pidä hermostua turhasta, kyllä ne asiat aikanaan seleviää. Päivä ennen kuvausta videolle suunniteltu lokaatio nimittäin peruuntui, ja siitä syystä video kuvattiin lopulta kahdessa eri makuuhuoneessa. Ne olivat ainoat tilat, jotka mitenkään saatiin sovitettua suunnitelmille”, laulaja kertoo.

Luna Killsin Facebook-profiili löytyy täältä ja Instagram-sivu täältä. Keikkoja yhtyeellä ei tällä hetkellä ole buukattuna, mutta uusista päivämääristä varmasti tiedotetaan edellä mainituissa kanavissa.

Lisää luettavaa