Luna Kills ja rikki repivän rakkauden kauheus – ensinäytössä tukahduttavia tunteita kanavoiva Deep Cuts -video

20.3.2023 12:34

Tässä hieman kotimaista musiikkivideo-osaamista päivää piristämään! Kuopiolainen Luna Kills esittelee nyt yleisölle Soundin verkkosivujen välityksellä Deep Cuts -biisiin tehdyn videon, katso tämä Teemu Myöhäsen kuvaama ja laulaja Lotta Ruutiaisen editoima video ylempää. Hyvä meno näyttää olleen Tavastialla aiemmin tässä kuussa!

Deep Cutsin lyriikat käsittelevät sitä maailmanlopun fiilistä, kun tajuaa, että joku mitä rakastaa vain repii haavoja auki eikä tuo muuta kuin tuskaa, mutta irti päästäminen tuntuu aivan yhtä pahalta. Joka kerta kuitenkin vain palaa samaan paikkaan yhä uudelleen ja uudelleen, ja vieläpä omasta tahdosta”, Ruutiainen kertoo biisin taustoista ja jatkaa:

”Kappaleessa yhdistellään bändille perinteiseen tapaan pop-koukkuja raskaisiin riffeihin. Alkuvaiheessa biisin keskeisin osa oli C-osan Blade Runnerista inspiraationsa ammentavat synamatot, joilla luotiin raamit biisin kaihoisalle ja jopa tukahduttavalle fiilikselle.”

Luna Killsin voi nähdä seuraavan kerran keikalla 21.4. Oulun Kantakrouvissa, missä yhtye lämmittelee Cyan Kicksiä. Kesällä on sitten ohjelmassa Kuopiorock 28.7., ja muitakin esiintymisiä on vireillä. Facebookissa ja Instagramissa näistä varmasti aikanaan sitten kerrotaan.

Lisää luettavaa