Artisti: StevenSeagulls

”Konsertti kesti 3 tuntia ja sen aikana soitettiin 10 paikassa” – Uutta albumia viimeistelevä Steve’n’Seagulls listaa ikimuistoiset keikat

Muun muassa bluegrassia, kansanmusiikkia ja heavy metalia ansiokkaasti sekoittava Steve’n’Seagulls on saanut neljännen studioalbuminsa työstämisen loppusuoralle. Tuottaja Timo Kämäräisen johdolla valmisteltu pitkäsoitto ilmestyy ensi syksynä, ja yhtye suuntaa sen jälkeen tuttuun tapaan tien päälle.

Steve ’n’ Seagulls -herran popfolk/americana -yhtye marssii esiin – Ota ensisingle haltuun!

Onko Matias And The Canyons -yhtye jo tuttu? Eikö? Kohta on!
Nimen takaa nimittäin löytyy maailmalla kovaa suosiota nauttivan Steve ’n’ Seagullsin riveissä banjoa soittava Matias Haavisto. Ryhmässä vaikuttavat myös Jarkko Viinamäki (kitara), Luis Herrero (basso) ja Janne Mathlin (rummut).

Jenkkikiertueelle lähtevä Steve N’ Seagulls: ”Kilpailu on valtavaa, hyviä bändejä on paljon enemmän kuin keikkapaikkoja”

Steve N’ Seagullsin pari päivää sitten uutisoitu listamenestys Yhdysvalloissa toi Soundin sivuille melkoisen yleisöryntäyksen. Mitä ilmeisimmin jähmeästi rämpivässä Suomessa on nyt tilausta iloisille uutisille, että suomalaiset pärjäävät maailmalla. Siispä onneksi olkoon vielä kertaalleen orkesterille, eipä sitä joka päivä jenkkilistoja valloiteta!

Parasta juuri nyt! Wöyh-uutuus ja bluegrass-versioitua AC/DC:tä

Viikottain päivittyvälle Soundin Parasta juuri nyt! -soittolistalle on ilmestynyt pari mielenkiintoista uutuutta. Veljekset Hyyrynen, eli Stam1nan Antti ja YUP:n Jussi julkaisivat tänään Wöyh!-yhtyeensä uuden singlen nimeltään Kamppailu merellä. Vuonna 2013 julkaistu debyyttialbumi Ikkilyk saa huhtikuun 17. päivä seuraajan kun kauppoihin ilmestyy Dwzyrek-nimeä kantava kakkoslevy, joka sisältää edellislevyn tapaan ”wöyhötysrokkia”.Bluegrass-versioita vanhoista rockklassikoista esittävä Steve’n’Seagullsin debyyttialbumi Farm Machine puolestaan näkee päivänvalon…