Rush-kitaristilla on huonoja uutisia niille, jotka toivoivat kanadalaisrokkareiden pyörtävän päätöksensä keikkailun lopettamisesta

14.4.2017 18:04

Rush-kitaristi Alex Lifeson vieraili hiljattain SiriusXM-radiokanavan haastateltavana ja puhe kääntyi tietenkin kanadalaisyhtyeen viimevuotiseen päätökseen jättää kiertuehommat lopullisesti taakseen. Ultimate Classic Rockin mukaan Lifesonilta muun muassa tiedusteltiin, josko päätös olisi vielä pyörrettävissä, mutta vastaus oli lukemattomien ja taas lukemattomien fanien harmiksi kielteinen.

”On epätodennäköistä, että kiertäisimme Rushin nimellä”, mies toteaa ykskantaan ja jatkaa: ”Rundasimme 41 vuotta ja minun täytyy tunnustaa, että ensimmäinen vuosi lopettamispäätöksen jälkeen kului lähinnä uraani ja bändiäni surressa, mutta sitten aloin ajatella, että onnistuimme kiertämään tavallamme 41 vuotta, eihän siinä ole mitään, mitä surra.”

Muista yhtyeen jäsenistä puhuttaessa Lifeson toteaa, että tulevaisuudessa hän ”todennäköisesti tekee jotakin yhdessä” toisen Rush-veteraani Geddy Leen kanssa, mutta rumpali Neil Peartin kuulumisista kitaristi ei osaa sen tarkemmin kertoa. ”En ole varma mitä Neil nykyään puuhailee. Hän vaikuttaa länsirannikolla. Hänellä on kyllä aina jotakin meneillään.”

Lisää luettavaa