Kanadalainen EDM-duo tekee oman versionsa progerock-ikonin klassikosta – Rush-kitaristi Alex Lifeson mukana

Uhka vai mahdollisuus?

Kanadalainen EDM-duo DVBBS on maailmalla yksi genrensä suosituimmista tekijöistä tällä hetkellä. Duon muodostavat veljekset Chris ja Alex Van Den Hoef, jotka ovat vain parissa vuodessa nousseet electronic dance music -tyylilajin kuumiksi nimiksi.

DVBBSin seuraava yhteistyökumppani löytyy yllättäen progressiivisen rockin maailmasta. Veljekset kertovat tekevänsä uutta versiota Rushin Closer To The Heart -kappaleesta vuodelta 1977. Lisäksi duon versiolla soittaa myös itse Rush-kitaristi Alex Lifeson.

– Kun tapasimme Rushin managerin Ray Danielsin ensimmäistä kertaa lounaalla, olimme todella innoissamme kun kuulimme kaikki ne tarinat, joita hän kertoi. Aloitin musiikkitouhut rumpalina, joten Neil Peart on ollut minulle suuri esikuva urallani ja lapsuudessani. Hän on todellinen legenda, hehkuttaa Chris Van Den Hoef.

A Farewell To Kings -albumin ensimmäinen single Closer To The Heart oli yhtyeen ensimmäinen listahitti Iso-Britanniassa ja se on yksi yhtyeen parhaiten tunnetuimmista kappaleista Tom Sawyerin, Limelightin ja YYZ:n lisäksi ja se on pitkään kuulunut myös Rushin keikkavakioihin.

DVBBSin versio julkaistaan vuoden 2017 alussa. Jäämme odottamaan lopputulosta pelonsekaisella mielenkiinnolla. Asiasta uutisoi muun muassa Blabbermouth.