Artisti: Entombed A.D.

Esa Holopaisen kuvat kertovat armottomasta olutsodasta Amorphisin ja Entombedin välillä

Pojat on poikia, voi tässä tapauksessa todeta, ja nyt väljähtänyttä sanontaa käytetään sen parhaassa mahdollisessa merkityksessä. Amorphis esiintyi eilen Tukholman Fryshusetissa, ja Esa Holopaisen Instagram-päivityksen perusteella paikalle oli kutsuttu vanhoja aseveljiä 1980–90-lukujen taitteesta. Muun muassa alkuaikojen Entombed-laulaja ja nykyään Entombed A.D. -yhtyettä johtava LG Petrov oli paikalla – ja Amorphis oli varustautunut vierailuun asianmukaisesti.

Entombedilla hyvin erikoiset kuviot – laulajalla yhtye, kitaristilla alkoholituote

Entombed A.D. -nimellä nykyään operoivaa tukholmalaista Entombedia liidaa nykyään laulaja Lars-Göran Petrov, joka kyllästyi odottelemaan kitaristi Alex Hellidin uusia riffejä ja ”kiertueintoa”. Petrovin mukaan ”bändi halusi rundata ja julkaista uusia levyjä, mutta Alex tahtoi vain istua kotona”.

Viikatteen Kaarle ja vuoden kovimmat biisit – Arvatkaa, löytyykö Lemmy listalta?

Viikatteen seuraavan studioalbumin materiaalia hiljalleen kasaava ja Marko Haaviston kanssa yhteislevytyksen albumin ensi vuoden alkupuolella julkaiseva Kaarle Viikate on löytänyt uusia mainioita kappaleita tänä(kin) vuonna.Katsotaanpa sitten, mitä ihmettä listalta löytyy Agentsin, Entombedin ja 69-vuotispäiviään pian juhlivan Lemmy Kilmisterin lisäksi…Agents & Vesa Haaja: El Camino Real – Esa Pulliainen on jossain todennut, ettei omia biisejä kannata tehdä, koska maailma on täynnä hienoja ralleja. Ja toden totta, taas on kaikukitaroinnin…