Dave Grohl jää kotiin QOTSA-rundilta, mutta Jimmy Page sentään kiertää

Dave Grohl soittaa rumpuja ensi vuonna ilmestyvällä Queens Of The Stone Agen studioalbumilla, mutta mies on kieltäytynyt kiertueaktiviteeteista. Muusikko paljasti asian CBS:lle. Grohlia ei siis nähdä myöskään Suomessa, kun Queens Of The Stone Age esiintyy Rock The Beach -festivaalilla Helsingissä kesäkuun lopulla.

Rock The Beachin esiintyjäkaartiin kuuluvat myös Stone Sour, The Gaslight Anthem, Airbourne, Rolo Tomassi, Green Day, Rammstein, Thirty Seconds To Mars, Pää Kii ja Kotiteollisuus.

Samalla Grohl kertoi, että hänen, QOTSA-mies Josh Hommen ja Led Zeppelinin John Paul Jonesin bändi Them Crooked Vultures aikoo jatkaa toimintaansa ”jonakin päivänä”.

– John Paul Jonesin kanssa soittaminen on ollut eräs elämäni hienoimmista jutuista. Jones sanoi minulle, että ”nyt minä olen soittanut kahdessa loistavassa yhtyeessä” ja se kuulosti aivan uskomattoman hienolta, Foo Fighters -pomo tuumii.

Toinen Zeppelin-legenda eli kitaristi Jimmy Page on puolestaan kertonut Guitar Worldille kiertuesuunnitelmistaan. Mies aikoo nimittäin lähteä soolorundille ensi vuoden aikana.

– Minun piti alunperin kiertää jo tämän vuoden aikana, mutta Led Zeppelinin Celebration Day -liven julkaisu ja promootio on vienyt kaiken huomioni viime aikoina, Page sanoo.