Fani ryntäsi lavalle kesken Bryan Adamsin keikan – Kanadalaisrokkari kuittasi tilanteen huumorilla

Mikin ääreen tunkenut katsoja olisi kovasti halunnut laulaa.
19.7.2023 20:37

Parhaillaan Yhdysvalloissa kiertävän Bryan Adamsin keikalla nähtiin hiljattain mielenkiintoinen välikohtaus. Kanadalaisrokkarin jättihitti Summer of ’69 oli juuri alkanut, kun lavalle tavalla tai toisella puikahtamaan onnistunut innokas katsoja ryntäsi mikrofonin ääreen. Fani ehti laulaa muutaman sekunnin ajan kunnes hänet talutettiin pois kolmen turvamiehen voimin.

Bändi lopetti soittamisen hetkeksi kutsumattoman vierailijan ilmestyessä, mutta Adams ei vaikuttunut hätkähtävän lainkaan vaan päin vastoin naureskeli tilanteelle ja jatkoi laulamista siitä mihin ylimääräinen solisti jäi.

Laulaja-kitaristi jakoi Instagram-tilillään videon tapahtumasta itkunauruemojin kera saatteella ”joskus on vain pakko nauraa”. Muusikko jakoi aiheesta kertovan uutisen myös Facebookissa ja kirjoitti, ettei lavalle kuokkiminen ole suositeltavaa. Laajalti eri alustoilla levinneen videon kommenttikentissä on ihasteltu konkarimuusikon rauhallista ja ammattimaista reaktiota odottamattomaan tilanteeseen. Katso pätkä alta tai tästä linkistä.

Lisää luettavaa