Nyt se on virallista: Kiss lähtee jäähyväiskiertueelle, mutta hyvästeistä on luvassa suureelliset

20.9.2018 06:59

Näin siinä nyt kävi, että Kiss aikoo lopettaa. Yhtye vieraili America’s Got Talent -show’n finaalissa ja ilmoitti, että ensi vuonna alkaa yhtyeen jäähyväiskiertue. Rundin virallinen nimi on One Last Kiss: End of the World Tour, ja jäähyväisiä aiotaan jättää pitkän kaavan mukaan.

”Tästä tulee meidän viimeinen kiertueemme. Siitä tulee räjähtävin, suurin show mitä olemme koskaan tehneet. Kaikki jotka rakastavat meitä, tulkaa katsomaan. Kaikki jotka eivät ole meitä vielä nähneet, nyt on aika” Paul Stanley ilmoitti lähetyksessä Blabbermouthin mukaan.

Tietoja jäähyväiskiertueesta on osattu odottaa jo hyvän aikaa, sillä yhtyeen on uutisoitu hakeneen tavaramerkkisuojaa End of the Road -nimikkeelle. Gene Simmons kertoi taannoin ruotsalaiselle Expressenille, että yhtyeen seuraavasta kiertueesta tulee kolmen vuoden mittainen spektaakkeli.

Lopettamisuutisiin sopii tietysti suhtautua varauksella: Ozzy Osbourne tuntuu jatkavan viimeistä kiertuettaan ikuisesti, ja Kiss itsekin teki jo yhden jäähyväisrundin vuosina 2000–01. Mutta Paul Stanley ja Gene Simmons ovat molemmat tulevan kiertueen jälkeen yli 70-vuotiaita, joten kyllä tässä on sikäli ihan aitoa lopettamisen makua. Eipä tuota kiertue-elämää kukaan jaksa loputtomiin.

Lisää luettavaa