Gene Simmonsilla suuret suunnitelmat Kissin varalle: edessä jopa vuosien mittainen maailmankiertue?

5.6.2018 15:18

Milloin Kiss ripustaa lopulta hanskat naulaan? Siinäpä ikuisuuskysymys, johon ei saatane aivan heti vastausta. Ei ole kauaakaan siitä, kun uutisoitiin Kissin hakeneen tavaramerkkiä ”End of the Road” -nimelle, jota voitaisiin käyttää konserttien yhteydessä. Tämän seurauksena lähti luonnollisesti liikkeelle spekulaatioita, että pian tiedotettaisiin Kissin jäähyväisrundista.

Näin ei kuitenkaan ole ilmeisesti tapahtumassa, vaikka muunlaisia kiertueuutisia onkin odotettavissa. Blabbermouth uutisoi Gene Simmonsin kertoneen Ruotsin Expressen-lehdelle, että Kiss aikoo lähteä ensi vuonna jopa kolmen vuoden mittaiselle maailmankiertueelle, joka ”ulottuu joka mantereelle”. Eiköhän bändi saavu tämän myötä myös Suomeen, kun kysyntää on aikaisemminkin riittänyt.

Blabbermouth huomauttaa, että myös Paul Stanley on antanut hiljattain samansuuntaisia lausuntoja. Taannoisessa CNBC:n haastattelussa Stanley kertoi, että Kiss lähtisi ensi vuonna ”suurimmalle kiertueelleen koskaan”. Katsotaan, milloin saadaan vahvistus puheille virallisia reittejä myöten!

Lisää luettavaa