Gene Simmons myöntää Kissin rekisteröimän kiertuenimen viittaavan lopettamiseen – ”Jos Jagger hyppäisi saappaisiini, hän ei kestäisi puolta tuntia”

27.4.2018 18:26

Huhumylly Kissin uran mahdollisesta lopusta lähti liikkeelle, kun naamiobändin Kiss Catalog Ltd.-yhtiö haki helmikuussa tavaramerkkioikeutta The End Of The Road -nimelle. Soolomateriaalinsa tiimoilta Vault-kiertueella viihtyvä Gene Simmons kommentoi uran lopettamista chicagolaislehden haastattelussa.

– Jossain vaiheessa se tulee vastaan. Emme voi jatkaa tätä ikuisesti. Olemme show-bisneksen kovimmin työskentelevä bändi. Jos [Mick] Jagger hyppäisi saappaisiini, hän ei kestäisi edes puolta tuntia, Gene kertoo Chicago Sun Timesille.

Simmons kertoi lehdelle, ettei Kiss halua jatkaa niin pitkään ettei ”bändi ole ajankohtainen”. Seuraava Kiss-kiertue starttaa heinäkuussa, mutta ilmoitusta huhutun The End Of The Road -kiertueen ajankohdasta ei ole kuultu. Simmons viittaa Kissin lopettamisessa bändin keikoilla pitkään kuultuun aloitussloganiin.

– Muista, että esittelimme itsemme ”Kun halusit parasta, sait parasta – kuumimman bändin koko maailmassa”. Ei bändiä, joka oli joskus paras.

Paul Stanley kommentoi The End Of The Road -tavaramerkkiä reilu kuukausi sitten Michael Cavacini -blogin haastattelussa.

– Se ei ole ensimmäinen hakemamme tavaramerkki. Ajattelin sen olevan loistava nimi ja olin yllättynyt, ettei kukaan ollut käyttänyt sitä aiemmin. Halusin varmistaa, että kun käyttäisimme sitä, ja voisin kuvitella sen ajan olevan edessä, omistaisimme sen, Stanley avasi bändin suunnitelmia.

Lisää luettavaa