Von Hertzen Brothers juhlistaa Approachia – 10-vuotisbileet Kultsalla

30.11.2015 15:14

Onko Von Hertzen Brothersin Approach lähellä sydäntäsi? Levyn julkaisusta tulee pian kuluneeksi kymmenen vuotta ja veljesyhtye paiskaakin Approach-spesiaalikeikan Helsingin Kulttuuritalolla 1. huhtikuuta.

– Faneilta kuulee jatkuvasti, miten tärkeä levy Approach heille on. Albumi onkin jäänyt viime vuosina vähän paitsioon, kun livesettiin ei mahdu loputtomasti biisejä, sanoo laulajakitaristi Mikko Von Hertzen.

Approach on meillekin hyvin tärkeä levy, sillä hieroimme sitä pitkään ja rakkaudella, ilman mitään paineita. On hienoa antaa tälle kokonaisuudelle hetkellinen uusi elämä.

Miksi Kulttuuritalo?

­– Approach yhdistyy monella tavalla juuri tähän paikkaan. Kuvasimme Kiss A Wish -musiikkivideon siellä ja pokkasimme Kulttiksen lavalla myös Emma-palkinnon, kun Approach valittiin vuoden rocklevyksi.

Mitä muuta ensi vuonna tapahtuu?

– Tosiaan, tästä tempauksesta huolimatta VHB:n katse on tulevassa. Keikkarintamalla on luvassa tapahtumia muun muassa Iso-Britanniassa. Esiintymisten lisäksi kirjoitamme uutta materiaalia, sillä aiomme ryhtyä nauhoittamaan seuraavaa pitkäsoittoa loppukesällä.

Tältähän se kuulostaa:

VON HERTZEN BROTHERS
Approach 10-vuotisjuhlakonsertti
Pe 1.4.2016 Helsinki, Kulttuuritalo

Liput myyntiin ke 2.12.2015 klo 9.00 Tiketissä ja Lippupalvelussa alk. 35 euroa.

Aiheeseen liittyen

Lisää luettavaa