Yksi Ghost-muusikko tuli julkisuuteen ilman naamiota – huhujen mukaan yhtyeen kokoonpanossa on tapahtunut suuria muutoksia

3.3.2017 07:36

Ghost on siitä kätevä bändi, että kun kaikki sen jäsenet verhoutuvat kaapuihin ja naamioihin, voi bändin jäsenistössä tapahtua suuriakin muutoksia ilman että kukaan huomaa mitään. Blabbermouthin mukaan ovi onkin käynyt bändissä tiuhaan, ja huhut kertovat koko Meliora-hittilevyn kokoonpanon laulaja Papa Emeritusta lukuun ottamatta menneen uusiksi.

Blabbermouth kertoo lähteisiinsä sen tarkemmin viittaamatta, että Papa Emeritus (jonka uskotaan tottelevan siviilissä nimeä Tobias Forge) olisi erottanut koko taustabändinsä Ghostin viimeisimmän Yhdysvaltain-kiertueen päätteeksi. Osa mukana olleista muusikoista on varmaankin ollut lähtökohtaisestikin sessiomuusikoita, mutta sen verran pahaa verta on toiminta kenties herättänyt, että yksi entiseksi Nameless Ghouliksi esittäytyvä muusikko on tullut julkisuuteen ilman naamiota.

”Terve, nimeni on Martin ja olen ollut osa Ghost-yhtyettä seitsemän vuoden ajan”, kertoo ruotsalaismuusikko Martin Persner alla olevassa videossa.

”Jotkut teistä tuntevat minut Omegana tai Quintessencenä tai Nameless Ghoulina tai vaikka vitun kusipäänä, jos niikseen tulee.”

”Viime vuoden heinäkuusta alkaen en ole enää ollut Ghostin jäsen, kuten jotkut ovat saattaneet pistää merkille. Miksi näin kävi, se kerrottakoon toisena päivänä. Nyt haluan kiittää kaikkia, jotka kannustivat meitä ja minua, tulivat keikoillemme ja kaikkea. Olen erittäin, erittäin onnellinen, kun sain olla mukana siinä, ja haluan kiittää jokaista sydämeni pohjasta.”

Videotervehdyksessa Persner myös kertoo MCC-yhtyeestään, joka täytyi laittaa telakalle Ghost-pestin ajaksi ja joka on nyttemmin herätetty henkiin. MCC:n Sway-singlen voi kuunnella tästä.

Ghostin odotetaan julkaisevan uuden albumin syksyllä. Erikoinen toimintatapa tällä yhtyeellä, täytyy sanoa. Vai onko tämäkin episodi vain osa Ghostin pirullista mediastrategiaa?

Lisää luettavaa