Artisti: Thunderstone

”Episode taisi olla Suomen kallein levy…” – Ehta heviklassikko tarjolla nyt livenä, äläkä edes kuvittele missaavasi tätä tapausta!

Father Time, Will The Sun Rise?, Speed Of Light, Forever, Season Of Change ja niin edelleen. Stratovariuksen kaksikymmentävuotiaan Episode-klassikon kattaus on kivikova ja parin seuraavan viikon aikana vietäänkin ”voimametallistien” juhlapäiviä, sillä Stratovarius kiertää kuusi kotimaista konserttipaikkaa Episoden merkeissä. Kiertue, jolla mukana on myös raivokkaan paluun tehnyt Thunderstone, starttaa Jyväskylän Lutakosta tänään torstaina 10. marraskuuta.

South Park ottaa aimo harppauksen synkempään suuntaan – Triptykon tamperelaisfestarin uusin kiinnitys

10.-11. kesäkuuta Tampereen Eteläpuistossa järjestettävä rock- ja metallifestivaali South Park julkaisi lisää ohjelmistoa. Aiemmin julkistettujen Slayerin ja Bullet For My Valentinen metallikaahausta tasapainottaa sveitsiläinen Triptykon. Raskaan ja tunnelmallisen bändin takana on aiemmin Celtic Frost -yhtyeestään tunnettu Tom G. Warrior.

Thunderstone uudella vanhalla polulla – katso näyttävä uusi video!

Helsinkiläisen metalliyhtye Thunderstonen syksyllä 2009 ilmestynyt Dirt Metal -levy oli jäädä ryhmän viimeiseksi, mutta eipä se sitten jäänytkään. Vanhan laulajansa Pasi Rantasen riveihinsä taas saaneen orkesterin paluualbumi Apocalypse Again ilmestyy Suomessa Sakara Recordsin kautta 1. huhtikuuta. Ensimmäinen singlelohkaisu on The Path ja sen pariin pääsee tuolla alempana.