Uutta kotimaista superkokoonpanoa pukkaa – mukana mm. Children Of Bodom- ja Thunderstone-vaikuttajia

No Man's Land nähdään ensikeikallaan perjantaina.
11.8.2015 12:13

No Man’s Land on kotimaisen melodisen heavyrockin tuorein superkokoonpano, jonka jäsenet ovat aiemmin vaikuttaneet yhtyeissä Thunderstone, Children Of Bodom, Warmen, Kiuas, Revolution Renaissance ja Northern Kings sekä Kotipellon ja Joe Lynn Turnerin riveissä. Myös Raskasta Joulua -projektiin on sekaannuttu.

No Man’s Landin Pasi Rantasta (laulu), Antti Wirmania (kitara), Jari Pailamoa (koskettimet), Time Schleiferiä (basso) sekä Mirka Rantasta (rummut) yhdistää rakkaus 80-luvun heavy rockiin, mutta oleellinen osa koko bändin ideologiaa on kuulemma myös se, että soittamisen pitää olla hauskaa. Lisäksi sen on tapahduttava hyvien kavereiden kesken ”ilman ryppyotsaisuutta tai egoboostailua”. No Man’s Landin kuluneen vuoden aikana kaikessa hiljaisuudessa koonnut Mirka ”Leka” Rantanen kertoo:

Halusin, että voisimme kokoontua treenikämpille ihan vaan jammailemaan vanhojen hyvien aikojen tapaan. Hienot melodiset rockbiisit syntyvät siinä sivutuotteena. Kaikkien ideoita kuunnellaan ja niistä yhdistellään parhaat palat kasaan.

Uuden yhtyeen musiikillisia juuria ei yritetä peitellä  Whitesnake, Dokken, Dio ja Mr. Big kuuluvat jokaisen No Man’s Landin pelimannin suosikkeihin. Mm. tästä syystä yksikään bändiin pyydetty ei empinyt lähteä mukaan Rantasen mielessä pyörineeseen dream team -kokoonpanoon. Maestro hymyilee:

Luulen, että muutkin tuntevat ensi kertaa moniin vuosiin sellaista koulupoikamaista innostusta. Se tulee varmasti näkymään niin keikoilla kuin levylläkin.

No Man’s Land on jo demottanut biisejä debyyttilevylleen, jonka nauhoitukset aloitetaan alkusyksystä. Levyn on määrä ilmestyä keväällä 2016. Tätä ennen No Man’s Land heittää historian ensimmäiset keikkansa kuluvan viikon perjantaina Helsingin On The Rocksissa ja heti seuraavana päivänä Jyväskylän Katseessa.

www.facebook.com/nomanslandfinland

Lisää luettavaa