Thunderstone uudella vanhalla polulla – katso näyttävä uusi video!

Helsinkiläisen metalliyhtye Thunderstonen syksyllä 2009 ilmestynyt Dirt Metal -levy oli jäädä ryhmän viimeiseksi, mutta eipä se sitten jäänytkään. Vanhan laulajansa Pasi Rantasen riveihinsä taas saaneen orkesterin paluualbumi Apocalypse Again ilmestyy Suomessa Sakara Recordsin kautta 1. huhtikuuta. Ensimmäinen singlelohkaisu on The Path ja sen pariin pääsee tuolla alempana.

– Emme asettaneet pitkäsoitolle sen kummempia tavoitteita. Tai no, halusimme saada sen ylipäänsä valmiiksi, sillä bändin breikkihän alkoi venähtää turhankin pitkäksi. Nyt ovat ne omatkin odotukset kovassa nousussa, sillä Apocalypse Again on saanut todella hyvää ennakkopalautetta, aloittaa kitaristi Nino Laurenne.

Tällä kerralla homman nimi on ”takaisin kohtia juuria”?

– Thunderstonen takavuosien levyt olivat toinen toistaan rankempia. Nyt oli tosiaan ideana palata kohti bändin alkuaikoja. Apocalypse Againin biiseistä löytyy tarttuvuutta, modulaatioita ja muuta mukavaa. Kuvailisin uuden materiaalin putoavan The Burningin (2004), Tools Of Destructionin (2005) ja Evolution 4.0:n (2007) välimaastoon.

Entäpä sitten Thunderstonen jatko?

– Tarkoituksena on tehdä levyn tiimoilta keikkoja niin paljon kuin mahdollista. Fiilis on hieno, joten eiköhän tässä olla melkoisen vakaasti ”back in business”! Keikkojakin on toki luvassa: soitamme Helsingin Tavastialla 13.4., Tampereen Jack The Roosterissa 14.4., Turun Gongissa 15.4. ja Järvenpään Blackpoolissa 16.4. Toukokuun alkupuolella lähdemme puolestaan Kanadaan, kertoo Laurenne.