Saurus-markkinoilla tungosta syksyllä

8.8.2011 19:49

"Lastenheviä" dinosauruspuvuissa esittävä Hevisaurus julkaisee Räyh!-albumin 28. syyskuuta. Hevisaurus pukkaa loppuvuodesta markkinoille myös dvd:n, jonka yhtye aikoo kuvata Helsingin Nosturissa 13. elokuuta.

Sitten on tietenkin myös SauruXet eli aikaisemmin nimenomaan Hevisaurus-nimellä tunnettu kokoonpano. SauruXet taas julkaisee uuden levynsä jo 7. syyskuuta. Tuleva Saurusplaneetta-albumi sisältää "tuttua saurusmetallia", jossa räyhäävät tutut hahmot Herra Saurus, Riffi Raffi, Komppi Momppi, Milli Pilli ja Muffi Puffi.

Kummallista?

SauruXet-yhtyeen tiedotteen mukaan "SauruXet on sama dinoryhmä kuin jo aikaisemmin tunnetuksi tullut Hevisaurus, mutta tekijänoikeusriitojen vuoksi bändi esiintyy nyt uudella nimellä". Orkesterin ilmoituksen mukaan "alkuperäisistä Hevisauruksista mukana on yhdeksän kymmenestä".

Saapa nyt nähdä, kumman ryhmän puoleen suuren yleisön sympatiat kääntyvät – vai riittääkö suosiota kummallekin joukkiolle. Sekaannuksiltakaan ei varmasti vältytä, sillä kumpikin yhtye myös keikkailee ahkerasti ympäri Suomea.

Lisää luettavaa