”Perversseimmätkin ideat toteutetaan” – KYPCK pistää kesähittilistat uusiksi tylyllä versiolla venäläisestä megabiisistä

6.7.2016 21:34

Venäjänkielistä doom(sday)metalia ryskäävä KYPCK julkaisee uuden kappaleen 8. heinäkuuta. Kyseessä on repivä näkemys venäläisduo t.A.T.u.:n reilun kymmenen vuoden takaisesta All About Us -hitistä.

Kuten uskaliaimmat jo ehkä arvelevatkin, KYPCK on sovittanut kappaletta varsin reilusti.

– Me mietittiin coveria, joka ois venäläistä menoa, mutta samalla muuallakin laajasti tunnettua. Mielellään myös ”jotakin aivan muuta” verrattuna KYPCK:n musaan. Aika nopeastikin tämä ajatusspiraali laskeutui t.A.T.u.:n äärelle. Sieltä löytyi myös ralli, jota ne ei ole itsekään tehneet kuin englanniksi. Iskettiin kiinni siihen, ja väännettiin homma tietenkin venäjäksi, kertoo kitaristi Sami Lopakka.

– Uusi sovitus taittui KYPCK:n ruosteeseen varsin vaivattomasti. Lähinnä haastetta tarjosi se, että alkuperäinen biisi on niin peruspoppia olemukseltaan ja kaavaltaan. Tähän lääkkeeksi tarvittiin härskiä tuotantoa, ja sellaistahan Hiili Hiilesmaalla on tarjolla suoraan hyllyssä!

– Pitää myö muisttaa, että tässä bändissä on aina ollu se periaate, että perversseimmätkin ideat toteutetaan ja tämä ei tosiaan ollu niitä vaniljaisimpia ideoita, lisää solisti Erkki Seppänen.

Mitä kertoisit kappaleen käännöksestä?

– Tekstimme on hyvin pitkälti suoran käännöksen tulos, vaikka toki riimittelyn ehdoilla mentiin ja toki siinä vedettiin ruoria vähän miehekkäämpään suuntaan, naurahtaa Seppänen.

Lainabiisi, jonka pariin pääsee tuossa alla, ei ole tulossa KYPCK:n syyskuussa julkaistavalle 3epo -albumille (sivuhuomautuksena kerrottakoon, että Soundin ennakkokuuntelema pitkäsoitto on taas kerran murskaava – tämä tieto ei tosin taida tulla orkesterin ystäville kovin isona yllätyksenä).

Lopakan sanoin: ”Tämä versiointi on ihan bonusta ja myös pieni löyhkäävä kesälahja kuuntelijoillemme”.

Lisää luettavaa