Artisti: KYPCK

”Tämä hyökkäys itsenäiseen valtioon on täyttä paskaa” – Kypck alias Kursk kommentoi Ukrainan sotaa

Tässäpä arvostettava puheenvuoro. Nimeään myöten Venäjään päin kumartava Kursk-yhtye julkaisi sosiaalisessa mediassa kolmella kielellä kirjoitetun julistuksen, jossa tuomitaan Venäjän hyökkäys Ukrainaan. Bändi on ollut kysyttyä kamaa erityisesti itänaapurissa, joten tämä voi aiheuttaa pitkäkestoisia haasteita kokoonpanon toimintaan. Joskus on kuitenkin pidettävä ennen kaikkea periaatteista kiinni.

Sentencedin tyly tarina – Sami Lopakka kertoo suomimetallin suuruuden noususta ja tuhosta

Sentencedin tarina päättyi 15 vuotta sitten, mutta bändin tuotanto puhuttelee juroja suomalaisia edelleen. KYPCK-yhtyeessä nykyään soittava ja kirjailijanakin kunnostautunut Sami Lopakka kertoo Soundissa 5/20, miten miehen nuoruusvuosien orkesteri kulki ryhdikkäästi omiin hautajaisiinsa.

Sentencedin Sami Lopakka peräänkuuluttaa tukea yrittäjille: ”Sitä tarvitaan enemmän kuin vuosikymmeniin”

Sentencedistä ja Kypckistä tuttu Sami Lopakka julkaisi sosiaalisessa mediassa julkisen päivityksen, jossa Kalashnikov-kitarataiteilija kehottaa yleisöä etsimään keinoja, joilla avittaa koronaviruksen takia kovaan paikkaan joutuneita yrittäjiä. Monella firmalla erityisesti palvelualalla on nyt vaikea paikka, kun asiakkaat ovat kerta kaikkiaan kadonneet. Konkursseja on tiedossa runsaast, ellei järeisiin toimiin ryhdytä.