Poltteleeko pikkuraha taskunpohjalla? – Reilulla viidellä tuhannella eurolla pääsisi nyt telttailemaan Dave Mustainen takapihalle

10.12.2016 15:12

Thrash-jätti Megadeth ja nokkamiehensä Dave Mustaine ovat heittäytyneet alati hupenevien levymyyntituottojen edessä harvinaisen luoviksi. Metal Injection tietää nimittäin kertoa, että yhtye lanseerasi äskettäin Megadeth Boot Camp -nimeä kantavan ja ”ultimaattiseksi fanikokemukseksi” kuvailemansa tapahtuman. Paikkana toimii laulaja-kitaristi Mustainen tilukset eteläisessä Kaliforniassa, jossa fanit pääsevät, maltilliseen 5499 dollarin hintaan (2999 per henkilö kahdelta), telttailemaan herran takapihalle seuraavin mukavuuksin:

Vieraiden käytössä on kalustettu teltta, joka sisältää sängyn, patjan, villapeiton, päällityynyn, kalusteita, maton, pöydän ja patteritoimisen lyhdyn. Tarjolla on myös tervetuliaislahja, aamiainen, lounas ja illallinen, sekä pääsy yksityisiin suihkutiloihin ja vip-toiletteihin. Vierailun aikana on myös mahdollisuus ottaa osaa erinäisiin työpajoihin ja muihin aktiviteetteihin.

Megadeth esiintyy vierailleen akustisesti ja kertoo tarinoita seikkailuistaan nuotiotulen äärellä. Mustainen kanssa myös mahdollista lähteä maistelemaan viinejä paikallisella viinitarhalla ja kartanon omat puutarhat sekä ”rock ’n’ roll -kirjasto” ovat vieraiden vapaassa käytössä. Kokemuksen kruunaa alueella päivystävä paparazzi, joka ikuistaa vierailun vaiheet, sekä reissun päätteeksi kouraan lätkäistävä muistolaminaatti.

Mikäli hinta kaikesta edellä luetellusta huolimatta vaikuttaa liian suolaiselta ja/tai telttailu ei ole se kaikkein omin juttu, majoittumaan pääsee myös vartin ajomatkan päässä sijaitsevaan hotelliin, josta on järjestetty kuljetukset kartanolle ja takaisin. Säästö on huomattava, sillä hintaa visiitille kertyy tällöin vain 2000 dollaria per nuppi.

Mikäli tämä kuulostaa viikonlopulta juuri sinun makuusi, voit käydä lukaisemassa lisätietoja tarkemmista aikatauluista ja lipunmyynnistä täältä.

Lisää luettavaa