Artisti: Megadeth

Kun Megadethistä ja Satyriconista tutut muusikot yhdistävät voimansa, lopputulos on vakuuttavaa kamaa

Onko yhtye nimeltä Cadaver tuttu? Jos ei, niin valaistaan asiaa sen verran, että bändin ydinkokoonpanon muodostavat herrat nimeltä Anders Odden ja Dirk Verbeuren. Ja näistähän ensin mainittu toimii myös Satyriconin keikkabasistina, ja jälkimmäinen puolestaan on puolestaan Megadethin nykyinen rumpali. Onpa mies Soilworkissakin aikanaan paukuttanut.

Dave Mustaine on taas Hendrixin kimpussa – katso Megadeth-johtajan Purple Haze -tyylinäyte

Dave Mustainen, Joe Satrianin, Dweezil Zappan, Billy Coxin ja kumppaneiden tähdittämä Jimi Hendrix -tribuuttikiertue jatkaa kulkuaan, ja taas on Youtubeen ilmaantunut videota rundin melskeistä. Experience Hendrix -kiertue saapui 21. maaliskuuta Milwaukeen Riverside Theateriin, ja tuolta keikalta voi katsoa nyt Dave Mustainen Purple Haze -esityksen. Yläpuoleltahan tuon näkee, pistä vain soitin päälle.

Dave Mustainelta kysyttiin, minkä neuvon hän antaisi aloitteleville bändeille – tylyhkö vastaus

Vanhat, kärttyisät miehet iskevät jälleen. Metal Hammerissa julkaistiin Megadeth-johtaja Dave Mustainen ja Anthrax-konkari Scott Ianin yhteishaastattelu, jossa muusikot pääsivät muistelemaan menneitä ja vertailemaan nykymaailmaa eilispäivään. Haastattelu on kaiken kaikkiaan asiallista luettavaa, mutta yksi kohta siitä pistää erityisesti silmään.

”Posers must die”, sanoo Kirk Hammett – tässäpä metallidokkari, joka on syytä tarkastaa

Nyt tuli julki traileri varsin kiinnostavaan dokumenttielokuvaan. Ainakin puhuvien päiden valikoima on enemmän kuin kunnossa: mukana ovat muun muassa Kerry King, Tom Araya, Dave Mustaine, Dave Ellefson, Gary Holt, James Hetfield, Kirk Hammett, Lars Ulrich, Alex Skolnick, Chuck Billy, Scott Ian, Dave Lombardo ja Ronn Flynn. Melkoinen kavalkadi metalliskenen jättiläisiä.