Artisti: Megadeth

David Ellefson kommentoi kohuttua eroaan Megadethista: ”Petyin siihen, miten se tapahtui”

David Ellefson päätyi toukokuussa melkoisen myrskyn keskelle, kun sosiaaliseen mediaan ladattiin hänestä tallennettuja arkaluontoisia videoita. Kävi ilmi, että Ellefson oli harrastanut seksuaalissävytteistä viestinvaihtoa nuoren naisfanin kanssa, ja pian basistia syytettiin alaikäisten fanien lähentelemisestä. Ellefson itse vakuutti viestikumppaninsa olleen tapahtuma-aikaan täysi-ikäinen, mutta näytihän se hämärältä, kun viisikymppinen rockmuusikko heilasteli 19-vuotiaan naisfanin kanssa. Niinpä Dave Mustaine ilmoitti antaneensa vanhalle soittokaverilleen Megadethistä…

Mitä Megadethin muusikot puuhaavat keikkojen alla? Tätä asiaa havainnollistetaan sosiaalisessa mediassa

Megadethin kitaristi Kiko Loureiro tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kurkistaa yhtyeensä takahuonemeininkeihin. Megadeth on rundannut syksyllä pitkin Yhdysvaltoja, ja Loureiro latasi hiljattain Instagram-tililleen videopätkän siitä, millaisissa merkeissä orkesteri rentoutuu ennen keikkaa. ”Tätä me teemme ennen lavalle nousemista”, Loureiro kuvailee videota, jossa hän jamittelee kiertuebasisti James LoMenzon ja teknikko Rafael Pensadon kanssa. Varsin sympaattinen blues-fiilistely, hyvä!

Jos olet aina halunnut tietää, millaista Megadethin treeneissä on, nyt pääset kärpäseksi kattoon

Megadeth valmistautuu lähtemään jälleen tien päälle, ja yleisöä herätellään koronahorroksesta treenivideon avulla. Kitaristi Kiko Loureiro latasi Youtube-kanavalleen pitkän havaintoesityksen siitä, mitä tapahtuu metallijätin treeneissä, kun Dave Mustaine ja kumppanit valmistautuvat kiertuetta varten. Yhtyeen soittolistalla on monia tuttuja biisejä, ja maskotti Vic Rattleheadkin vilahtaa menossa mukana. Katso alempaa.

Megadeth-kippari otti keikallaan vahvasti kantaa ”lääkebisneksen tyranniaa” ja maskipakkoa vastaan

Vastikään 60-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Megadeth-laulaja-kitaristi Dave Mustaine ei ole vuosien varrella tunnetusti juuri piilotellut mielipiteitään – liittyivätpä ne sitten musiikkiin tai politiikkaan. Sama meno jatkui Megadethin esiintyessä keskiviikkona Lamb of Godin, Triviumin ja Hatebreedin kanssa (15.9.) Camdenissa New Jerseyssä.