Sairaalahoitoon joutunut Red Hot Chili Peppers -nokkamies videohaastattelussa: ”Olo hyvä, muttei loistava”

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Suomen syyskuusta tulee kuin tuleekin pippurinen.
23.5.2016 10:47

Reilu viikko sitten kerroimme, kuinka syksyllä Suomeen saapuvan Red Hot Chili Peppersin keulamies Anthony Kiedis (53) oli joutunut sairaalahoitoon kovien vatsakipujen vuoksi. Episodista johtuen amerikkalaisyhtye oli pakotettu tekemään jotain oman uransa mittakaavassa varsin harvinaista: perumaan toukokuun puoliväliin sopimansa esiintymiset.

Nyt suolistoperäisistä tulehduksesta kärsinyt Kiedis on lukuisten faniensa iloksi jakanut hieman infoa tämänhetkisestä terveydentilastaan. ET Canadalle antamassaan haastattelussa mies kertoi tunevansa olonsa juuri nyt ”hyväksi, muttei loistavaksi”.

Luulen, että minun oli sairastuttava nähdäkseni asiat, joihin minun on syytä kiinnittää enemmän huomiota terveenä pysyäkseni, Kiedis kommentoi ja jatkaa:

Keikkojen peruuttaminen oli kurjaa emme ole tottuneet tekemään niin. Mieluummin vetäisin keikan kuolemansairaana, kuin jättäisin kokonaan vetämättä, mutta tämä nimenomainen tilanne pani minut polvilleni. – – Tapanani on toisinaan paahtaa eteenpäin melko kovalla tahdilla. Ja kun kerran tunnen oloni vahvaksi ja pystyväksi, tulen myös ottaneeksi hyvinvointini itsestäänselvyytenä. – – Nyt kehoni tuntui viestivän: ”Teet jotakin väärin. Joko korjaat asian, tai tulen muistuttamaan sinua siitä.”

Alla Kiedisin tuuminnat videomuodossa.

Red Hot Chili Peppers kiitti fanejaan kotisivuillaan Kiedisille sadelleista paranemistoivotuksista.

Bändin uusi studioalbumi The Getaway julkaistaan 17.6. ja kiekon myötä orkesterin on määrä suunnata mittavalle turneelle, jonka Helsingin-pysähdys tapahtuu Hartwall Arenalla syyskuun 13.14. päivä.

Lisää luettavaa