Ex-Bon Jovi -kitaristi Richie Sambora käynnisti singlejulkaisujen sarjan I Pray -kappaleella – ”Nämä biisit huokuvat vapautta”

I Pray on Samboran ensimmäinen uusi soolojulkaisu sitten vuoden 2013.
26.4.2024 12:14

Bon Jovi -yhtyeessä vuosina 1983–2013 vaikuttanut kitaristi ja biisintekijä Richie Sambora on julkaissut uuden soolosinglen I Pray. Kyseessä on kitaristin ensimmäinen soolojulkaisu sitten vuoden 2013 Come Back as Me– ja Engine 19 -sinkkujen ja samalla ensimmäinen neljästä Bob Rockin tuottamasta singlestä, jotka Sambora julkaisee kevään mittaan. Myöhemmin toukokuussa julkaistaan vielä kappaleet Livin’ Alone (3.5.), Songs That Wrote My Life (10.5.) sekä Believe (In Miracles) (17.5.).

”Olen elämässäni todella onnellisessa pisteessä ja suurin osa siitä onnellisuudesta kumpuaa musiikin tekemisestä. Nämä biisit huokuvat vapautta, koska minun ei tarvitse tavoitella listaykköstä tai miettiä radiosoittoa. Mutta niihin on panostettu yhtä paljon kuin aikoinaan [Bon Jovin] Slippery When Wet– tai New Jersey -albumeihin. Toivottavasti ne tekevät myös kuulijat onnelliseksi”, kitaristi toteaa.

Lisää luettavaa