Kaksi Isis-sotilasta jäi vangiksi – toisella oli yllään varsin yllättävän bändin paita

23.5.2016 13:25

Tämän sortin kunnianosoitus ei varmaan lämmitä rockbändiä ihan samalla tavalla kuin tavallisesti. Sehän on varmasti aina mukavaa, kun näkee oman bändin paitoja ihmisten päällä tai vaikka jonkun julkimon yllä telkkarissa, mutta entä jos bändipaita on eksynyt Isis-terroristin päälle? Se saattaa herättää vaikeasti käsiteltäviä tuntemuksia.

Vielä kummallisempaa on, kun se yhtye, jonka paitaa fundamentalistisoturi kantaa, on seksistä, päihteistä ja bailaamisesta laulava australialainen hardcorebändi. Australian 9News nosti esille Twitteristä kuvan kahdesta vangiksi saadusta Isis-taistelijasta, joista toisella on yllään melbournelaisen Deez Nutsin asuste. Hc-hommaa tuo islamilaisen kalifaatin vaaliminen, näemmä. (Badum-tsih!)

Millainen bändi tämä Deez Nuts sitten on? Orkesteri on I Killed the Prom Queen -yhtyeessä aiemmin rumpuja soittaneen JJ Petersin vuonna 2007 perustama yhtye, jonka sanoitukset käsittelevät Facebook-sivujen mukaan ”seksiä, veljellisyyttä ja juopottelemista”. Bändi on julkaissut neljä albumia ja yhden ep:n, ja bändi lähtee Euroopan-kiertueelle kesäkuussa. Suomeen asti yhtye ei saavu.

Lisää luettavaa