Black Magic Six iskee jälleen! Syksyllä tulee uusi levy, rosoinen ja raaka singlebiisi kuultavana

11.5.2023 12:57

Black Magic Six tiedottaa iloisia uutisia kannattajakunnalleen. 1. syyskuuta julkaistaan orkesterin uusi albumi Black Cloud Descending, ja nyt saatiin kuultavaksi levyn ensimmäinen single nimeltä Blood of Babylon. Kappaleen sanoitukset käsittelevät tiedotteen mukaan sarjamurhaaja Sam Berkowitzin suhdetta Sam Carrin puhuvaan koiraan. Kuuntele ylempää!

Black Cloud Descending on yhtyeen mukaan siitä erilainen Black Magic Six -kokonaisuus, ettei sillä ole aikaisempien julkaisujen tapaan liiemmin vierailevia tähtiä. Sen sijaan herrat Taskinen ja Japa Motherfucker hoitavat laulu- ja soitinosuudet kahteen pekkaan. ”Jäljellä on vain perkussionisti ja laulava kitaristi, ydin. Ote on raaempi, rosoisempi ja karheampi kuin ennen”, yhtye kuvailee tilannetta.

Mitä tulevaan albumiin tulee, siitä tulee ilmeisesti hyvin BM6-henkinen kokonaisuus. ”Se on kertomus alituisesta pakenemisesta, tappion hyväksymisestä, hylkiöiden, epäonnistujien ja juoppojen kohtalosta. Mutta sieltä löytyy myös viisaampien tarinat, kalavaleet, epämääräiset huhut, sekavuustilat ja hämärät olosuhteet – sekä toisaalla takaraivossa sykkivä ajatus mahdollisesta pelastuksesta seisoessasi kuilun reunalla juuri ennen putoamista loputtomaan rotkoon”, tiedotteessa maalaillaan.

Black Cloud Descendingin on tuottanut, nauhoittanut ja miksannut Black Magic Sixin kanssa Kung Fu Audion Mitro Kylliäinen vuosien 2022–23 aikana. Levyn nimikkomaalauksen on tehnyt Greger Grönholm. Yhtye soittaa valikoidusti konsertteja levyn julkaisun yhteydessä ainakin Suomessa, Saksassa, Tanskassa sekä Espanjassa.

Lisää luettavaa