Mitä kaikkea Helsingin juhannusjuhlissa tapahtuukaan? Stadin juhannus sai ohjelmistonsa valmiiksi

24.5.2017 13:08

Tiedote kertoo, että Lonnan saarella 22.–24.6. järjestettävän Stadin juhannus -tapahtuman ohjelmisto on valmis. Esiintyjäkaartia vahvistaa muun muassa uutuusyhtye Hän, jossa on soittajia French Filmsin ja Teksti-TV 666:n riveistä. Lavalla nähdään myös elektronisen popin lupaukset Perttu ja Kasperg.

Stadin Juhannus laajenee samalla jatkojen muodossa. Juhannusaattona 23. kesäkuuta paikkana on keväällä avautunut Valkoinen sali. Lavalle nousevat View, rap-duo AK sekä Kuahu DJ’s. Lauantaina jatkoja vietetään Tavastian Lauantaidiskossa ja torstaina Apollo Terrace Barissa.

Lonnan saarelle saapuu myös debyyttialbumiaan valmisteleva folkpop-yhtye Karina. Hiphop-kattausta täydentävät Vinttikoira ja Versace Henrik. Ravintolan uudella dj-areenalla viihdyttävät Harvest, Mikko Mattlar, Marko Makelove, A. Pohjankyrö & Mr. Kimono sekä Plank DJs. Saaren palvelut laajenevat toukokuussa avautuneen yleisen saunan muodossa.

Aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Karri Koira, Gasellit, Iisa, Pimeys, Litku Klemetti, Vesta ja Draama-Helmi. Man Duon esiintyminen siirtyy torstaille.

Tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Flash-tuotanto. Liput ovat myynnissä Tiketissä hintaan 25–52 euroa. Ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta.

Ohjelma kokonaisuudessaan:

Torstai 22.6.
Karri Koira, Kauriinmetsästäjät, Draama-Helmi, Man Duo, Risto (soolo), Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Perjantai 23.6.
Pimeys, Litku Klemetti, Vesta, The Holy, Versace Henrik, Vinttikoira, Elias Gould (soolo), Kuningas Yrjö (soolo)

Lauantai 24.6.
Gasellit, Iisa, Noah Kin, Perttu & Kasperg, Hän, Sonic Visions, Karina, Black Metal Raccoons

Lisää luettavaa