U2 vei Donald Trumpille vinoilemisen uudelle tasolle ja lisäsi presidenttiehdokkaan mietelauseita osaksi showtaan Las Vegasissa

25.9.2016 22:04

U2-solisti Bono ei ole järin suuri Donald Trump -fani, sehän on jo tullut tässä viime aikoina harvinaisen selväksi. Kuin varmemmaksi vakuudeksi tästä, mies lisäsi orkesterinsa kanssa valikoituja pätkiä Trumpin puheista osaksi Desire-hittinsä esitystä iHeartRadio Festivaaveilla Las Vegasissa.

Bonon tiedustellessa yleisöltä, ovatko he valmiita uhkapelaamaan autoistaan ja taloistaan, Trump heijastettiin videoscreeneille kysymään: ”mitä sinulla on hävittävää?” Tämän jälkeen laulaja korotti panoksia entisestään ja kysyi, onko yleisö valmis uhkapelaamaan amerikkalaisesta unelmasta, jonka vastaukseksi leikattiin puolestaan Trumpin tyly, ”amerikkalainen unelma on kuollut” -toteamus tämän kampanjan avauspuheesta.

Tästä näkemyksestä Bono ei ollut lainkaan yhtä mieltä presidenttiehdokkaan kanssa, vaan huudahti juhlallisesti: ”Amerikkalainen unelma elää”, ennen paluutaan kappaleen pariin.

Voit katsoa pätkän yhtyeen esityksestä alta.

Lisää luettavaa