Ilmoitus: 3 vinkkiä äänentoistojärjestelmän järkevään hankintaan

Kunnon äänentoistojärjestelmän hankinta on iso investointi. Sinun kannattaakin siis harkita tarkoin muutamia seikkoja, jotta saat rahoillesi parhaan vastineen.
16.4.2018 08:35

[ILMOITUS] Viihteen kuluttaminen on nykypäivänä helpompaa kuin koskaan ennen. Levyjä ei tarvitse lähteä etsimään paikallisesta musiikkiliikkeestä, vaan saat ne helposti kotiisi toimitettuna nettikaupasta, tai nykyään yhä useammin täysin digitaalisena. Tilaukseen perustuvia musiikkipalveluita on tarjolla lukuisia ja saat reilulla kymmenellä eurolla kuussa kuunneltavaksi miljoonia kappaleita. Sama pätee elokuviin ja TV -sarjoihin; saat suoratoistettua tuhansia elokuvia suoraan kotiisi.

Peruskuluttaja pystyy siis nauttimaan musiikista ja elokuvista helposti ja jopa täysin ilmaiseksi, mikäli mainokset eivät häiritse. Levyihin ja soittimiin ei siis useinkaan kulu rahaa kuten ennen. Laitteiden osalta tarina on kuitenkin täysin toinen, sillä mikäli musiikki- tai elokuvaharrastus kehittyy astetta vakavammaksi, ei kuluilla laitteiden osalta ole käytännössä ylärajaa.

Unelmat todeksi edullisella nettilainalla

Puhuttaessa ns. Audiofiili -tason laitteistosta, voidaan järjestelmän arvo mitata tuhansissa ja kymmenissä tuhansissa euroissa. Jo pelkät hyvät kuulokkeet, jotka ovat monelle musiikkia enemmän kuluttavalle ensimmäinen iso investointi, voivat maksaa useita satoja euroja.

Monessakaan normaalissa taloudessa useiden tuhansien eurojen löytäminen kuukausibudjetista ei ole realistista. Vaihtoehdoksi jäävät hitaalta tuntuva säästäminen tai kallis osamaksu. Näiden lisäksi vaihtoehtona on tietenkin lainan hakeminen. Lainan ottaminen voi tuntua viimeiseltä vaihtoehdolta, mutta järkevää lainanottoa on turha pelätä. Oikean päätöksen tueksi, kannattaa lainat ehdottomasti kilpailuttaa. Tämä on aika vievää ja työlästä, mutta me lainanvertailusivusto Matchbankerilla voimme tehdä työn puolestasi muutamassa sekunnissa. Kirjautumalla palveluun ja syöttämällä omat tietosi, saat sinulle räätälöidyn listan edullisista lainoista, joita voit hakea heti.

Mikäli lainan hakeminen tulee ajankohtaiseksi, on edullisen nettilaina hyvä vaihtoehto. Jos sinulla on ongelmia hyväksytyn lainapäätöksen saamisessa, voi netissä myös hakea lainaa luottotiedottomalle, mutta tämä edellyttää usein erillistä sopimista lainanantajan kanssa. Matchbanker auttaa sinua henkilökohtaisen taloutesi hallinnassa ja voit lukea lisää sinulle sopivista lainoista verkkosivuiltamme.

Mieti budjettiisi sopiva ratkaisu

Jos olet hankkimassa tai päivittämässä äänentoistojärjestelmääsi on järkevää miettiä ainakin nämä seikat ennen ostopäätöksen tekemistä: Mieti mihin tarkoitukseen järjestelmä tulee, eli kuinka monta kaiutinelementtiä tarvitset ja miten aiot sijoittaa ne asunnossasi. Toiseksi aseta itsellesi budjetti. Päätä siis oletko päivittämässä olemassa olevaa järjestelmääsi, vai etsitkö kokonaan uutta. Mikäli budjettisi on hyvin rajallinen, et tarvitse uusinta uutta, harkitse ehdottomasti käytettyjen tavaroiden markkinoita. Voit löytää hyvin laadukkaita elementtejä murto-osalla uuden hinnasta.

Äänentoistoala on erittäin kilpailtu ja heikkolaatuisia tuotteita on vuosi vuodelta vähemmän. Kallein malli ei ole aina järkevin hankinta, vaan hieman edullisemman hintatason laitteet osuvat usein hinta-laatusuhteeltaan parhaiden vaihtoehtojen joukkoon. Saat siis rahallesi enemmän vastinetta.

Ratkaisustasi huolimatta nettikauppojen, usein kolmansien osapuolten hallinnoimia, osamaksupalveluita kannattaa yleensä välttää ja hakea lainaa itse netissä. Se on nyt erittäin helppoa Matchbankerin avulla!

Lisää luettavaa