Ilmoitus: Hanki Genelecin kaiuttimet ja Yamahan levysoitin – saa rahaa takaisin!

Tule tutustumaan Audiokaupan uuteen, isompaan myymälään ja osta pukinkonttiin kotimainen kaiutinpari.

ILMOITUS Varmista, että saat joulun parhaan lahjan: hanki se itsellesi. Audiokaupassa on käynnissä Genelecin ja Yamahan kampanja, jonka tuotepaketeista löytyy kaiutinpareille paritetut WXC-50-verkkosoitin ja Vinyl 500 -levysoitin. Jokaisen musiikinkuuntelutarpeet täyttävien, edullisten pakettitarjousten lisäksi rahaa on tulossa jopa takaisinpäin: kun ostat kampanjaan kuuluvat Genelecin ja Yamahan tuotteet yhdessä, saat jopa 370 euroa rekisteröimällä ostoksesi cash back -kampanjasivulla.

Kampanjaan kuuluu esimerkiksi Genelec G Two -kaiutinpari ja Yamaha Vinyl 500 -wi-fi-levysoitin. G Two on erittäin monipuolinen ja kompakti kaksitiekaiutin, joka on suunniteltu erityisesti musiikin kuunteluun, tietokonekäyttöön ja kotiteatteriympäristöön. Yamahan levysoittimella kuuntelet musiikkia langattomasti ja upealla äänenlaadulla. Jos G Two ei riitä, kompaktit mutta hieman kookkaammat Genelecin G Three -kaiuttimet kuuluvat myös kampanjaan. Tutustu Genelecin ja Yamahan kampanjan tuotepaketteihin Audiokaupan kotisivuilla.

Audiokaupan uudesta myymälästä löytyy paljon muutakin, hifi- ja high end -tuotteista kevyempään osastoon, josta esimerkkinä vaikkapa KEF LSX. KEF LSX on kompakti ja tyylikäs langaton kahden kaiuttimen musiikkijärjestelmä. Et siis tarvitse edes erillistä vahvistinta. Kaiutinparissa on sisäänrakennettuna Spotify Connect ja äänenlaadultaan vakuuttavampi Tidal-suoratoistopalvelu. Musiikki soi langattomasti myös KEF Stream -sovelluksella, DLNA:lla, Bluetoothilla ja Applen Airplaylla.

Audiokauppa muutti syksyllä saman kadun varrella sijaitsevaan liikehuoneistoon. Helsingin hienoin hifi-showroom löytyy nyt osoitteesta Fredrikinkatu 33. Uudessa ja isommassa Audiokaupassa pääset tutustumaan äänentoistoratkaisuihin monipuolisesti ja esimerkisi kaiuttimia rinnakkain kuunnellen. Alakerrasta löytyy täysin akustoitu Dolby Atmos -kotiteatterihuone, johon kutsumme sinut tutustumaan.