REPRINTED: Reaction

REPRINTED
Reaction
Rock Frequency

Reprintedin soittamisessa on sellaista poikamaista iloa, mikä kunnon energialatauksella ryyditettynä pelastaa keskinkertaisemmatkin biisit. Reaction tosin on niin kelvoton sutaisu, ettei sitä pelastaisi edes viidennen ydinvoimalan energiatuotanto.

Täysin anteeksiantamatonta on, että Reprinted kuulostaa kymmenen soittovuoden ja kahden albumin jälkeen näin amatöörimäiseltä niin biisimateriaalin, soiton ja tyylien välillä poukkoamisen kanssa. Välillä bändi kaahaa punkpopisti, mutta jo samaan kappaleeseen on mahdutettu stop and go -taktiikalla mahdutettu hard rock -väliosa. Tottakai "rönsyilevyys" on tietoista, mutta biisien toimivuuttakin pitäisi ajatella.

Reprinted on kuin yläasteen musiikkiluokkalaisten bändi, joka on tehnyt omia biisejä. Soittaa osataan välttävästi, mutta minkäänlaista näkemystä ei ole ehditty sisäistää. Reactionilla on toki muutamia hienoja melodioita ja kertosäkeitä, mutta ne ovat asiayhteyteen täysin sopimattomia. Karttakepillä sormille myös sille, joka kirjoittaa ilmeisen tosissaan näin tyhjyyttään kumisevia tekstejä.