The 69 Eyes työstää boksia ja uutta materiaalia

11.7.2008 13:30

Helsinkiläinen The 69 Eyes työstää parhaillaan materiaalia seuraavalle studioalbumilleen. Levy ilmestyy ensi vuoden aikana, mutta ei kuitenkaan vielä alkuvuodesta.

- Mietimme parhaillaan parasta mahdollista julkaisuajankohtaa. Syksy 2009 saattaa osua hyvinkin lähelle, laulaja Jyrki miettii.

Helsinkiläinen The 69 Eyes työstää parhaillaan materiaalia seuraavalle studioalbumilleen. Levy ilmestyy ensi vuoden aikana, mutta ei kuitenkaan vielä alkuvuodesta.

– Mietimme parhaillaan parasta mahdollista julkaisuajankohtaa. Syksy 2009 saattaa osua hyvinkin lähelle, laulaja Jyrki miettii.

Millaisia ajatuksia teillä on tuosta tulevasta albumista?

– Katsotaanpa. Vuonna 2004 ilmestyneen Devils-kiekon myötä siirryttiin EMI-yhtiölle ja sitä kautta saatiin uusi tiimi levyjen tekemiseen, vaikka toki vanha piru Johnny Lee Michaels pysyikin messissä. Mun mielestä Devils on edelleen järjettömän kova levy eikä sen seuraaja Angels (2007) juuri poikkea siitä kovuudesta. Nyt on kuitenkin mielenkiintoista lähteä duunaamaan kokonaan uutta The 69 Eyes -juttua ja vieläpä aivan tuoreella virityksellä. Ollaan löydetty mielenkiintoinen ja ammattimainen ulkomainen kaveri, joka haluaa duunata juttuja meidän kanssa. Nyt mennään seuraavalle levelille – on nimittäin sen verran tyly jäbä tulossa messiin. Puhutaan nimistä kuitenkin hieman myöhemmin!

Mihin suuntaan musiikki kulkee?

– Jos Angels oli glamrockeinta The 69 Eyesiä pitkään aikaan niin mä luulen että seuraava levy tulee olemaan gooteinta The 69 Eyesiä aikoihin.

Entä sanoituspuoli?

– Viime levy oli revittelyä Rainbow Bar And Grillin terassilla vaikka välillä vedettiinkin ruumisvaunuilla Sunset Stripillä. Nyt on kuitenkin meininki muuttumassa, sillä vähän yllättäen meiltä on taas tulossa selkeätä vampyyritarinaa. 

Ja tänä vuonnakin ehtii vielä tapahtumaan?

– Jep. Nyt syksyllä ilmestyy Goth And Roll -niminen boksi. Sieltä löytyy pari The 69 Eyes -albumia eli Blessed Be ja Paris Kills sekä Helsinki Vampires -dvd. Ja bonuslevylle tulee kaikenlaista salaperäistä ennen julkaisematonta materiaalia. Tämä paketti ilmestyy Halloweenina 2008.

www.69eyes.com

Lisää luettavaa