Aawastockin ohjelma on valmis – Aavasaksan rockfestivaalin viimeiset kiinnitykset julki

Samae Koskinen.
Ville Juurikkala

Näin on taas yksi festivaali saanut ohjelmistonsa valmiiksi. Aavasaksan Kruunupuiston komeissa maisemissa järjestettävä Aawastock ilmoittaa kiinnittäneensä viimeiset yhtyeet ja artistit esiintyjäluetteloonsa, ja kaikki on nyt valmista juhlia varten.

Tapahtuman viimeiset kiinnitykset ovat Risto, Lyyti, Samae Koskinen, Tassuvaivat, Kas Kan, Zacharius Carls Group, Baabelin Nulikat, Roku Rousu & The I.O.N.S sekä Onségen Ensemble. Festivaalin aiemmin julkistettuja nimiä ovat Suad, Absoluuttinen Nollapiste, Arppa, Sepikka, Litku Klemetti, Stepa & Heimo ilman menneisyyttä sekä Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo.

”Monta vuotta meni ilman tansseja, mutta nyt aika Aawastockin paluulle on oikea. Teemme tämän rakkaudesta musiikkiin. Taiteellinen linja on sama kuin ennenkin ja itse paikkahan on paras, mitä Suomesta löytyy. Saamme luonnon valoshown kellon ympäri”, promoottori Tommi Lantto kirjoittaa tiedotteessa.

Aawastock järjestetään 8.–9. heinäkuuta. Tapahtuman pääsyliput ovat myynnissä Tiketissä hintaan 40–70 euroa. Festivaalin talkoohaku aukeaa 25. toukokuuta.