Adele sai uutuusalbumillaan Spotifyn muuttamaan normaalikäytäntöään – ”Mitä vain sinulle”

21.11.2021 22:31

Juuri uuden 30-albuminsa julkaissut Adele toivoo, että hänen tuore pitkäsoittonsa kuunneltaisiin sen alkuperäisessä kappalejärjestyksessä.

Toive kuultiin myös Spotifyn päättävissä elimissä, sillä suoratoistojätti poisti levyn kohdalta satunnaisen, ns. shuffle-toiston mahdollisuuden.

”Tämä oli ainoa toivomukseni tällä alati muuttuvalla alallamme!” Adele twiittasi lauantaina. ”Emme luo albumeja suurella huolella ja paneudu kappalelistaukseen ajatuksella täysin ilman syytä. Taiteemme kertoo tarinan ja tarinamme tulisi kuulla tarkoittamallamme tavalla. Kiitos Spotifylle kuuntelemisesta.”

”Mitä vain sinulle”, Spotify vastasi.

Suoratoistopalvelun edustaja selvensi sittemmin Billboardille kyseessä olevan palvelun uusi ominaisuus.

”Kuten Adele mainitsi, olemme innoissamme voidessamme esitellä uuden premium-ominaisuuden, eli toisto-painikkeen asettamisen oletukseksi kaikille levyille. Sitä on toivottu jo pitkään niin käyttäjien kuin artistienkin puolelta”, edustaja kertoo. ”Kuten aina, jatkamme tuotteidemme ja ominaisuuksiemme iterointia luodaksemme parhaat kokemukset niin artisteille kuin heidän faneilleenkin.”

30 seuraa vuonna 2015 julkaistua 25:tä, joka myi julkaisuviikollaan 3,38 miljoonaa kappaletta pelkästään Yhdysvalloissa.

Lisää luettavaa