Autossa istunut metallibändi näytti jonkun mielestä niin epäilyttävältä, että poliisi kutsuttiin paikalle

Monesti kuulee väitettävän, ettei rock- tai metallimusiikki ole enää vaarallista. Höpsis! Metalsucks kertoo jupakasta, jonka perusteella metallimuusikot voivat edelleen olla äärimmäisen epäilyttäviä suuren yleisön silmissä.

Tarina kuuluu seuraavasti: death metal -bändi Torn the Fuck Apart istui pari päivää sitten pakettiautossaan Chicagon alueella sijaitsevan Walmart-liikkeen parkkipaikalla, kun yhtye huomasi poliisiauton pysähtyneen taakseen. Autoja tuli saman tien kolme lisää, ja yhtyeen keikkapaku piiritettiin.

”Vastailimme muutaman minuutin ajan viranomaisten kysymyksiin, jonka jälkeen poliisi kertoi, että he olivat saaneet useita yhteydenottoja pakettiautosta, jonka sisällä oli ’epäilyttäviä henkilöitä'”, yhtyeen laulaja Michael Langner kertoi Metalsucksille.

”Poliisi tarkasti henkilöpaperimme ja ymmärsi pian, että tämä oli väärä hälytys. Poliisit olivat käyttäytyivät hyvin ammattimaisesti ja kunnioittavasti meitä kohtaan sen jälkeen, kun he ymmärsivät, ettemme ole uhka kenellekään. He olivat jopa juonessa mukana, kun uskottelimme kesken kaiken kaupasta palanneelle rumpalillemme, että meistä oli tehty pidätysmääräys ja joutuisimme putkaan.”

Melkoista menoa! Yhdysvalloissa näyttää olevan jokseenkin hermostunut tunnelma taannoisten joukkoampumisten jälkeen. Onneksi ei asuta siellä.