Black Box Mikkeli kokee muodonmuutoksen – Syksyllä luvassa kolme viikonloppua raskaan ja vähän kevyemmän musiikin riemujuhlaa

Liput ovat jo myynnissä.
14.6.2024 12:00

Edellisinä vuosina kaksipäiväisenä sisäfestivaalina järjestetty Black Box Mikkeli kokee muodonmuutoksen: tapahtuma ottaa tulevana syksynä Mikkelin Kulttuuritalo Tempon kokonaisvaltaisesti haltuunsa kolmena peräkkäisenä viikonloppuna. Samalla tapahtuman tyylikirjo laajenee, kun luvassa on niin raskaan kuin myös hieman kevyemmin soitetun musiikin ilosanomaa.

Black Box Mikkeli -klubi-iltojen sarjan aloittaa perjantaina 11. lokakuuta Happoradio yhdessä Emmajulian kanssa. Lauantaina 12.10. vaihdetaan raskaampi vaihde silmään, kun lauteille nousevat Wolfheart, Kaunis Kuolematon ja Dyecrest. Perjantaina 18.10. pittiin vauhtia pistävät Rytmihäiriö ja Lähiöbotox, lauantaina 19.10. fiilistellään puolestaan Atomirotan ja Hiljaiset Kadut -yhtyeen merkeissä. Kolmantena ja viimeisenä viikonloppuna raskastellaan taas Brymirin, Mors Subitan ja Deathropyn (perjantai 25.10.) sekä Bloodred Hourglassin, virolaisen Horror Dance Squadin ja Awake Againin (lauantai 26.10.) tahdissa.

Klubi-iltjen lipunmyynti on jo käynnissä Black Box Mikkelin verkkosivuilla.

Lisää luettavaa