Bono kertoo sammuttavansa radion aina U2:ta kuullessaan – ”Olen vain niin kiusaantunut”

Bono mahdollisesti kuuntelemassa U2:sta.

U2-keulakuva Bono ruoski itseään Hollywood Reporterin Awards Chatter -podcastissa oikein olan takaa.

Mies väittää muun muassa oppineensa laulamaan ”vasta hiljattain”, ja myöntää sammuttavansa radion silkasta häpeästä aina kun U2:n kappale pärähtää soimaan.

”Olen ollut autossa kun joku kappaleemme on alkanut soida ja muuttunut helakanpunaiseksi, kuten Dublinissa tapaamme sanoa”, mies kertoo. ”Olen vain niin kiusaantunut.”

Lisäksi mies toteaa, ettei U2-nimi oikein maistu vielä näin reilun 40 uran jälkeenkään.

”En oikeasti [pidä siitä]. Mutta havahduin vasta myöhään jonkinlaiseen lukihäiriöön”, Bono sanoo. ”En tajunnut sitäkään, että The Beatles oli huono sanaleikki. Meidän mielissämme se oli kuten vakoilulentokone, U-vene, se oli futuristista – kuten se lopulta johonkin tuonkaltaiseen tuli viittaamaankin. Ei, en pidä siitä nimestä. En edelleenkään.”

Bono kuitenkin arvostaa tovereitaan ja toteaa bändin kuulostavan ”uskomattomalta”, ja lisää olevansa kaikkein ylpein Vertigo-kappaleesta sen yleisössä aikaansaamien reaktioiden takia.

”Mielestäni U2 flirttailee paljonkin nolouden kanssa, ja ehkäpä se on artistille antoisa tapa toimia”, mies tuumailee. ”Juuri siinä kiusaantuneisuuden rajamailla taiteillen.”