Chisu palaa levytrilogian merkeissä, ensimmäinen osa julkaistiin tänään – ”Teema on muutos”

Seuraavat osat ilmestyvät kevään mittaan.
22.3.2019 11:58

Sitten vuoden 2015 Polaris-levyn on Chisu pitänyt muutamia vierailuja ja singlejulkaisuja lukuun ottamatta matalaa profiilia. Nyt artisti palaa parrasvaloihin julkaisemalla Momentum 123 -albumitrilogian. Kokonaisuuden ensimmäiset kolme biisiä sisältävä Momentum 1 -ep on ilmestynyt suoratoistopalveluihin tänään.

”Levy julkaistaan kolmessa osassa tämän kevään aikana: Momentum 2 huhtikuun lopussa ja Momentum 3 toukokuussa, jolloin koko trilogia on teidän kuultavissa myös fyysisesti – suunnittelen vinyyliä. Levyn teema on muutos. Tästä tulee hieno – oon tosi innoissani”, Chisu intoilee sosiaalisessa mediassa.

Momentum 1 sisältää kappaleet Tule huominen, Momentum ja Hittei. Voit kuunnella ep:n kokonaisuudessaan esimerkiksi Youtubesta (tuosta yläpuolelta) tai Spotifysta. Trilogian myöhemmin julkaistavat osat sisältävät nekin 3-4 kappaletta. Ylen haastattelussa Chisu avaa tarina alkavan kivusta ja ahdistuksesta, jonka jälkeen alkaa jakso, joka on selviytymistä ja puolustautumista. Kolmannessa osassa hyväksytään tilanne ja päästetään irti.

Lisää luettavaa