Classic Rock listasi kasaribändejä, joista olisi pitänyt tulla maailmantähtiä – Suomi mainittu!

Nostetaanpa esille tällainen vanhahko listaus, kun moinen osui silmään – eihän sitä rockrintamalla pääse koskaan liikaa kansallistunnolla röyhistelemään. Classic Rock nimittäin jakoi uudelleen vuonna 2016 alun perin julkaisemansa jutun, jossa listataan tukkametallibändejä, joiden olisi kaiken järjen mukaan pitänyt valloittaa maailma, mutta syystä tai toisesta toisin kävi.

Listalla on sellaisia nimiä kuin Teeze, London, Cats in Boots ja Sea Hags – ja Suomen oma Hanoi Rocks, joka on säästetty listalla sokerina pohjalle. Hyvä, torille!

”Mikäli Vince Neil ei olisi ajanut sitä Razzlen kohtaloksi koitunutta autokolaria, Hanoi Rocksin nousu Yhdysvaltain-supertähteyteen olisi tuskin koskaan pysähtynyt”, Classic Rock kirjoittaa.

”Ilman Hanoi Rocksia ei olisi olemassa Guns N’ Rosesia eikä, öö, Saigon Kicksiä. Nykypäivänä Michael Monroe on koko ’David Johansen kohtaa Iggy Popin’ -tyylisen underground-kummisetäilyn ruumiillistuma, mutta voi pojat, miten tämä bändi olisi voinut olla jättimäinen.”

Sillä lailla! Laitetaanpa tämän kunniaksi tähän videokuvaa noilta menneiltä kunnian päiviltä. Oli se kova bändi, ei mahda mitään.