Eikö varkailla ole enää mitään häpyä? – Brittilegenda Saxonin jäsenten henkilökohtaiset tavarat kähvellettiin Ruotsissa

Pitkän linjan brittiläinen metallisuuruus Saxon joutui Ruotsin Umeåssa harvinaisen härskin varkauden kohteeksi. U Rock -festivaaleilla 1.6. esiintyneeltä yhtyeeltä nyysittiin nimittäin puhelimet, lompakot ja passit suoraan pukuhuoneeseen murtautumalla. Kyseessä olisi ikävä tilanne kenelle tahansa, mutta aivan erityisen kiusallinen se on tien päällä rundaavalle yhtyeelle, jonka kotiinpaluu hankaloitui tempun myötä varsin merkittävästi.

Orkesteri huhuileekin Facebook-sivuillaan varastettua omaisuuttaan takaisin ”kamppeet tiskiin, emmekä kysele turhia” -tyylillä:

”Tärkeää! Mikäli olet se henkilö joka murtautui Saxonin pukuhuoneeseen U Rock -festivaaleilla Ruotsin Umeåssa, olisitko hyvä ja palauttaisit puhelimet, passit ja lompakot – emme esitä kysymyksiä.

Mikäli tunnet tämän henkilön, ilmianna hänet meille. Yhtye tarvitsee tavaroitaan matkustaakseen kotiin. Show oli tänään hieno ja tiedämme, ettei tämän tekijä edusta täkäläisiä fanejamme. Kiitos.”

Yhtye päivitti tilannetta myöhemmin seuraavanlaisella, osin positiivissävytteisellä viestillä:

”Päivitystä tilanteeseen – yhtye on päässyt matkustamaan, mutta osa henkilökunnasta ei. Puhelimia ei ole onnistuttu jäljittämään, mutta seuraamme tilannetta jatkuvasti ja poliisi on tilanteen tasalla. Meillä on myös silminnäkijä, joten toivottavasti tämä henkilö jää nalkkiin – erityisesti ennen kuin hän ehtii iskeä jälleen!

Haluaisimme kiittää kaikkia kaikesta saamastamme tuesta ja tiedoista. Saxonilla todellakin on maailman parhaat fanit!”